Brașov. Patinoar în Piaţa Sfântul Ioan. Intrare gratuită

Last Updated on noiembrie 16, 2021 Primăria Brașov a lansat o licitație pentru închirierea unui patinoar mobil de 300 mp, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Patinoarul va fi amplasat în Piațeta Sfântul Ioan și va funcționa până la data de 28 februarie.

Acesta ar urma să devină funcțional chiar din data de 29 noiembrie, respectiv din ziua când va fi aprins și iluminatul de sărbătoare în oraș, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Patinoar în Piaţa Sfântul Ioan. Intrare gratuită 1
(foto arhiva)

Suma estimată pentru închirierea patinoarului este de 135.060 de lei fără TVA, respectiv 160.721,4 lei cu TVA.

„Primăria Municipiului Brașov va pune la dispoziție suprafața de 300 mp în Piațeta Sf. Ioan din Brașov, pe care va fi montat patinoarul + echipamente aferente și va facilita ofertantului branșamentul la apă și energia electrică necesară funcționării întregului ansamblu (Chillere, patinoar, centru de închiriere patine, garderobă, muzică ambientală, iluminat festiv, s.a.)”, se precizează în anunțul de licitație.

Firma care va închiria patinoarul va trebui să asigure exploatarea acestuia, iar accesul pe gheață ar urma să fie gratuit, prestatorul având dreptul să închirieze patine pentru cei care nu vin cu ele de acasă. Potrivit prevederilor din caietul de sarcini aferent acestei licitații, ofertantul va trebui să asigure minimum 100 de perechi de patine, dar și o zonă de garderobă (cort închis), spun cei de la bzb.ro.

Patinoarul va funcționa de luni până vineri între orele 14.00 și 20.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 10.00 și 20.00.

Previous Story

Marian Godina: „Pentru mulți dintre brașoveni, 15 Noiembrie reprezintă doar numele unui bulevard din oraș. 15 Noiembrie 1987 este o dată care nu trebuie uitată”

Next Story

Poiana Brașov. Prima ediție în februarie. David Guetta, Martin Garrix sau Armin van Buuren?