Poiana Brașov. Prima ediție în februarie. David Guetta, Martin Garrix sau Armin van Buuren?

Last Updated on noiembrie 16, 2021 Primul eveniment Massif din Poiana Brașov ar urma să aibă la sfârșitul lunii februarie.

„Deocamdată lucrăm la concept, iar împreună cu Primăria Brașov lucrăm la identificarea celor mai bine locații pentru acest festival care va avea loc în Poiana Brașov. Ne-am propus să transformăm Poiana Brașov în cea mai importantă stațiune montană pentru tinerii din Europa”, a precizat Edy Chereji, director de comunicare al Untold, pentru bizbrasov.ro.

Poiana Brașov. Prima ediție în februarie. David Guetta, Martin Garrix sau Armin van Buuren? 1

Detaliile concrete despre desfășurarea acestui eveniment ar urma să fie făcute în curând. „Ne-am propus să organizăm evenimentele spre sau chiar în extrasezon, astfel încât și hotelierii să aibă de câștigat. Primul eveniment ar putea fi chiar la sfârșit de februarie 2022”, a mai spus sursa citată.

Organizatorii spun că noul concept gândit pentru Poiana Brașov va transforma stațiunea într-o destinație de wellness și entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe, printre care două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent.

Chereji spun că în Poiana Brașov ar putea fi invitați artiști de talia lui David Guetta, Martin Garrix sau Armin van Buuren, Untold-ul având contract cu artiști binecunoscuți pe harta entertanmentului mondial.

„Vom avea artiști care ar putea produce în altă parte și apoi vor veni la Brașov sau care vor veni întâi în Poiana Brașov după care vor produce la alte evenimente organizate de noi”, a mai spus Chereji.

Previous Story

Brașov. Patinoar în Piaţa Sfântul Ioan. Intrare gratuită

Next Story

Sibiul despre aeroportul Brașov: „Sibienii care nu găsesc destinația favorită pe lista zborurilor din Sibiu vor putea merge la Brașov, pentru o călătorie în Europa”