Brașov. Lista cartierelor care vor avea Brad de Crăciun. Flavia Boghiu: „Crăciunul vine în cartiere!”

Last Updated on noiembrie 4, 2021 Primăria Brașov a decis ca în acest an ă transforme cartierele în unele de poveste. Astfel, vor fi împodobiți brazi în mai multe locuri din oraș.

Brazii de Crăciun din cartiere vor fi decorați cu lumini calde, dar și cu globuri verzi, argintii și aurii, în timp ce bradul din Piața Sfatului va fi împodobit cu globuri clasice inspirate de decorul brazilor de altădată.

Brașov. Lista cartierelor care vor avea Brad de Crăciun. Flavia Boghiu: „Crăciunul vine în cartiere!” 1

Zonele în care Primăria Brașov va împodobi brazi de Crăciun sunt următoarele: Piața Sfatului; Piața Unirii; parcul Nicolae Titulescu; parcul din Centrul civic; Griviței, în zona grupului statuar Horea, Cloșca și Crișan; Bartolomeu, la locul de joacă de pe str. Agricultorilor; parcul Tractorul, lângă patinoar; cartierul Craiter, str. Hărmanului – Pavilioanele CFR, vizavi de Autogara 3; cartierul Valea Cetății, în parcul Trandafirilor; cartierul Astra, parcul Someșul; cartierul Triaj, parcul str. Pașcani; cartierul Noua, la lac; Stupini, str Fundăturii.

Flavia Boghiu:Crăciunul vine în cartiere!
Anul acesta Crăciunul ajunge și în cartierele din Brașov. În primul rând, din dorința de a duce o atmosferă de căldură și speranță nu doar în centru, ci cât mai mult în comunitate. Însă despre cel de-al doilea motiv vreau să vă vorbesc mai mult și cu această ocazie fac un apel la dumneavoastră:

Din cauza situației pandemice trebuie să evităm aglomerările, considerând sănătatea publică prioritară.
Având în vedere numărul crescut de infectări și mai ales numărul deceselor, între ziua de astăzi și sărbătorile de Crăciun mulți dintre oamenii din jurul nostru nu vor mai fi printre noi din cauza COVID-19. Vă rog și vă invit să vă vaccinați și să respectați regulile de distanțare și purtare a măștii. Mă îngrozește gândul că în timpul în care unii se vor bucura de căldura sărbătorilor de Crăciun, alții vor suferi după o rudă sau un prieten drag pierdut din cauza nevaccinării.

Nu ascultați teoriile conspirațiilor, ascultați știința. Nu-i ascultați pe cei care folosesc fals cuvântul “libertate”, ascultați-i pe cei care vă îndeamnă să aveți grijă de cei dragi vouă. Doar așa vom reveni cu adevărat la libertatea de dinainte de pandemie.

Municipalitatea Brașov, în perioada 29 noiembrie – 9 ianuarie, va amplasa căsuțe cu produse meșteșugărești și bunătăți specifice în mai multe piețe din oraș, vom avea 13 brazi în zone diferite din Brașov, vom avea cu toții un strop din magia Crăciunului, într-o perioadă neagră. Însă pentru a ne putea bucura pe deplin de aceste lucruri, este important să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru.

Pandemia de COVID-19 nu va trece dacă închidem ochii, dacă pretindem că nu există, dacă ascultăm de conspiraționiști. Cei care sunt astăzi la ATI îi imploră pe cei din exterior să se vaccineze pentru a nu trece prin ceea ce trec ei.

Crăciunul este despre speranță dar ea nu poate exista fără ca noi să acționăm în acest sens.
Să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru!
Să fim bine!

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban amendat de Poliție pentru parcare pe trecerea de pietoni

Next Story

Medicul şpăgar din Brașov. “Nu s-a ferit de nimic. A luat banii, i-a băgat în buzunar”