Brașov. Primarul Allen Coliban amendat de Poliție pentru parcare pe trecerea de pietoni

Last Updated on noiembrie 3, 2021 Primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost amendat cu suma de 290 de lei pentru că a parcat în prima zi de scoală pe trecerea de pietoni.

Polițiștii brașoveni l-au amendat pe Allen Coliban pentru că a parcat pe trecerea de pietoni în 13 septembrie, în centrul Brașovului. Acesta se afla în zonă pentru a lua parte la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Andrei Șaguna.

Brașov. Primarul Allen Coliban amendat de Poliție pentru parcare pe trecerea de pietoni 1
(foto Biz Brasov)

De altfel, primarul Coliban recunoscuse greșeala făcută.

„Am ajuns la Colegiul Șaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, pentru a vorbi despre investițiile pe care le facem în educație și a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în școli.

Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la marginea unei treceri de pe o strădă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor”, spunea primarul Coliban în ziua respectivă, potrivit bizbrasov.ro

Previous Story

Deputatul brașovean Andronache Gabriel anunță modificări la amenzile auto: „Niciun cetățean nu va mai trimite copie către Poliție pentru a face dovada plății amenzii”

Next Story

Brașov. Lista cartierelor care vor avea Brad de Crăciun. Flavia Boghiu: „Crăciunul vine în cartiere!”