(Foto) Accidente Brașov. 3 mașini lovite pe trecerea de pietoni, Calea București, alte 5 mașini lovite pe strada 13 Decembrie

Last Updated on octombrie 14, 2021 Miercuri, zi cu multe accidente în Brașov. Trei autoturisme s-au ciocnit pe Calea București, la o trecere de pietoni iar pe strada 13 Decembrie au avut loc două accidente, la un interval de o oră.

Miercuri, 13 octombrie, în jurul orelor 20.00, pe strada Calea Bucureşti din municipiul Braşov a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

(Foto) Accidente Brașov. 3 mașini lovite pe trecerea de pietoni, Calea București, alte 5 mașini lovite pe strada 13 Decembrie 1 (Foto) Accidente Brașov. 3 mașini lovite pe trecerea de pietoni, Calea București, alte 5 mașini lovite pe strada 13 Decembrie 2
„În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov, potrivit mytex.ro.

Tot ieri, la interval de o oră, două accidente au avut loc, pe strada 13 Decembrie din Braşov. Nu au fost incidente grave, rezolvabile la „tamponări”, neînregistrându-se victime, anunță bzb.ro.

Prima „coliziune” a avut loc în jurul orelor 15.00, în apropiere de Onix. Din maginile surprinse de camera de luat vederi de pe bordul unei maşini aflate în trafic se vede cum o maşină cu numere de Ilfov loveşte din spate o maşină şi o proiectează în autoturismul din faţă. Totul s-a întâmplat după nişte manevre ciudate făcute de şoferul unei alte maşini, care s-a strecurat însă „neatins”.

În jurul orelor 16.00, tot pe strada 13 Decembrie, a fost o coliziune BV – GL  la sensul giratoriu de lângă McDonald’s.

(Foto) Accidente Brașov. 3 mașini lovite pe trecerea de pietoni, Calea București, alte 5 mașini lovite pe strada 13 Decembrie 3

Previous Story

Adrian Veștea, șansă istorică de a face rost de bani pentru Aeroportul Brașov. 100 de milioane de lei

Next Story

Carantină pentru nevaccinați în Brașov, Râşnov, Ghimbav și Hoghiz. Ce restricții au