Adrian Veștea, șansă istorică de a face rost de bani pentru Aeroportul Brașov. 100 de milioane de lei

Last Updated on octombrie 13, 2021 După Congresul PNL, lucrurile s-au complicat pentru Brașov. Adrian Veștea la susținut pe pierzătorul Ludovic Orban iar USR-ul lui Allen Coliban a fost scos de la guvernare.

Acum, Adrian Veștea are o șansă istorică de a face rost de bani pentru Aeroportul Brașov. Ludovic Orban este la un pas de a pleca din PNL și să-și creeze un nou partid. Astfel, Ludovic Orban va fi cooptat automat într-un nou guvern de dreapta și va putea impune condiții noului premier. Adrian Veștea este obligat să-l urmeze pe Ludovic Orban și să ceară finanțarea totală a Aeroportului Brașov.

Adrian Veștea, șansă istorică de a face rost de bani pentru Aeroportul Brașov. 100 de milioane de lei 1

Doar pentru Turnul virtual și câteva lucrări minore, este nevoie urgent de 100 de milioane de lei.

Una dintre variantele de nume pentru noul partid gândit de Ludovic Orban este Forța Liberală, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

„Sunt mai multe variante posibile, nu există încă o decizie”, a spus un apropiat al fostului președinte al PNL. Este de așteptat ca susținătorii lui Orban să se alăture acestuia în noua formațiune politică.

Previous Story

Allen Coliban are „lipici” la urși. O altă ursoaică cu 3 pui a fost prinsă pe o stradă din Brașov

Next Story

(Foto) Accidente Brașov. 3 mașini lovite pe trecerea de pietoni, Calea București, alte 5 mașini lovite pe strada 13 Decembrie