După Untold, Brașovul va avea un alt mare festival: Electric Castle

Primarul Allen Coliban propune aprobarea protocolului pentru organizarea festivalului Electric Castle la Braşov.

După ce primarul Braşovului a semnat actele pentru ca în Poiana Braşov să se desfăşoare festivalul Massif, o variantă a celebrului Untold de la Cluj-Napoca, prin care oraşul de la poalele Tâmpei îşi doreşte să ajungă în topul festivalurilor de muzică din Europa, în aceste zile urmează să fie supus aprobării consilierilor locali un proiect prin care în oraşul din centrul ţării să se organizeze şi festivalul Electric Castle, informează adevarul.ro.

După Untold, Brașovul va avea un alt mare festival: Electric Castle 1

Festivalul s-ar putea desfăşura pe fosta platformă Rulmentul, unde municipalitatea vrea să dezvolte un proiect de reconversie a zonei.

În şedinţa de plen a Consiliului Local Braşov de vineri, 29 octombrie 2021, primarul a spus că va fi supus dezbaterii şi votului aleşilor protocolul prin care municipalitatea îşi doreşte să se asocieze cu organizatorii festivalului.

Din document rezultă că festivalul ar urma să fie organizat anual, însă nu se precizează când ar urmă să se desfăşoare prima ediţie. Municipalitatea va pune la dispoziţie terenul, iar organizatorii vor plăti taxa de ocupare a domeniului public. Protocolul va avea o valabilitate de 3 ani.

Previous Story

Brașov. Situație dramatică la Urgențe. 30 de infectați așteaptă ca cei din ATI să moară pentru a ocupa paturile rămase libere

Next Story

Ce spune un medic din Braşov, vaccinat şi apoi infectat cu COVID