Ce spune un medic din Braşov, vaccinat şi apoi infectat cu COVID

Last Updated on octombrie 28, 2021 Nicolae Boulescu, medic de familie în comuna Lisa, judeţul Braşov, a transmis un mesaj „la cald” după ce s-a infectat cu Covid, deși era vaccinat.

„DOC şi COVID 19… Vremuri de pandemie… Acum 7 zile am fost testat pozitiv pentru COVID. Am fost internat pentru evaluare, supraveghere etc. Până azi! Bunul Dumnezeu şi-a plecat a nu ştiu câta oară privirea asupra mea. Nu este momentul de discuţii. Să fim sănătoşi le facem şi pe acelea, dar… Obligatoriu mi se par necesare nişte consideraţii amintite acum, la «cald» să nu le estompeze timpul.

Ce spune un medic din Braşov, vaccinat şi apoi infectat cu COVID 1

Deci… Virusul l-am luat din Lisa. Nu din altă parte. Poate şi eu am slăbit vigilenţa, ok , este explicabil. Dar vă rog din suflet, pentru noi toţi, nu mai ascundeţi simptome. Nu mai minţiţi. Testaţi-vă şi mai ales vaccinaţi-vă. Nu este corect, nu este creştineşte să faceţi rău semenilor dvs. Personalul medical este la limita rezistenţei fizice. Oameni buni, mai aveţi nevoie de noi. Încadraţi-vă în efortul mondial.

Nu este întreaga omenire vândută, coruptă sau incapabilă să gândească şi noi…  noi singurele… genii târzii… La vârsta mea, boli asociate etc. dacă nu eram vaccinat, probabil că lucrurile luau o turnură tragică… I-am văzut şi acum «live» pe mai tineri ca mine în ce hal se chinuiau… TOŢI NEVACCINAŢI… Am căutat să vă ajut 35 de ani… Ascultaţi-mă şi acum…”, a scris medicul pe Facebook.

„Aparent paradoxal încep cu cei care au «rupt uşa» CMMF, profund inervaţi că nu se poate rezolva trimiterea lor… sau reţeta lor… Că vor pierde timp/bani/nervi. Pentru mine înseamnă că aşa v-am învăţat, să beneficiaţi oricând de tot. Mă bucur aşa am vrut… Un pic de omenie în plus însă? O mai găsim pe undeva? Mă plec până la pământ în faţa personalului medical, începând de la «Container» şi ajungând în «zonele Covid».

Munca asistentelor şi infirmierelor îmbrăcate în haine de izolare m-au impresionat… după o viaţă de meserie… Şi am lăcrimat când am auzit infirmiera după o tură infernală, având puterea şi sufletul să se oprească lângă un bătrân şi să-i spună… «„Hai, Bunel… să te ajut să mănânci»… Chiar vreţi să distrugeţi oamenii ăştia? Chiar vreţi? Iar medicii? Păi să zicem că începe cu pacienţii obişnuiţi. Apoi este chemat la UPU.

Apoi revine în Secţia sa. Apoi se echipează şi dă consultaţie în Zona Covid. Pe urmă… externări… hârtii… Vreţi să-i aveţi ani buni? Sunt tineri, protejaţi-I, respectaţi-i, plecaţi-vă cu respect în faţa dânşilor.Amintesc azi doar pe dr. Molovan Marius – medicul meu la Covid. Dr. Blebea Mădalina. De unde are atâta putere Dumnezeule? Dr. Iulia Moroşan, care a cedat din saloanele de Neuro pentru Covid, dar era tot timpul «pe acol». Etc etc… Am simţit câteva voci calde, puternice profund sincere din suflet… Gata să mă răsfeţe…

Să nu uit de reprezentanţii Biserici Adventiste… i-am simţit iar aproape cu gândul, cu rugăciunea, cu fapta, mă înclin! Mai vorbim! O să încercăm 7-10 zile de izolare obligatorii să găsim soluţii, pentru probleme serioase… Lae al lui Tătar are o vorbă: Nu uitaţi că vă iubesc!”a mai transmis acesta.

Previous Story

După Untold, Brașovul va avea un alt mare festival: Electric Castle

Next Story

12,84 rata de infectare în Brașov. 7 angajați ai Serviciului de Ambulanță Brașov sunt infectați cu covid