12,84 rata de infectare în Brașov. 7 angajați ai Serviciului de Ambulanță Brașov sunt infectați cu covid

Last Updated on octombrie 28, 2021 Rata de infectare s-a menținut astăzi la 12,8, o speranță că am ajuns pe platoul valului 4.

Managerul Serviciului de Ambulanță Brașov, David Levente a declarat pentru monitorfg.ro că 7 angajați sunt infectați cu covid-19, iar din această cauză volumul de muncă pentru colegii lor sănătoși este și mai mare.

12,84 rata de infectare în Brașov. 7 angajați ai Serviciului de Ambulanță Brașov sunt infectați cu covid 1

,,Se întârzie preluarea pacienţilor de către spitale pentru că nu mai sunt locuri să interneze pacienţii. Am ajuns în situaţia în care ne-am dus cu un alt echipaj la ambulanţele blocate în faţa spitalului să schimbăm tuburile de oxigen pentru că se consumase.

În ultimele zile, trei echipaje au rămas fără oxigen aşteptând internarea pacienţilor pe care-i transportau. S-a stat în faţa spitalului şi 6 ore pentru a preda pacientul transportat pentru că nu erau locuri libere pentru internare. Spitalele suport Covid sunt colmatate, sunt internaţi pacienţi şi la UPU”, a declarat David Levente, managerul Serviciului de Ambulanţă Braşov, pentru monitorfg.ro, preluat de brasov.net.

 

Incidența cumulată pe localități
28.10.2021
Județul Brașov
Chart

Previous Story

Ce spune un medic din Braşov, vaccinat şi apoi infectat cu COVID

Next Story

Brașov. Un magazin Kaufland, unul Lidl și unul Altex se construiesc pe locul unde trebuia ridicat un Mall