Update. Rămas fără soţie şi cu 20,000 de lei datorii la cămptari, un ambulanţier din Braşov s-a aruncat sub tren

Last Updated on septembrie 16, 2021 Un bărbat de la Ambulanța Braşov a sfârșit sub roțile unui tren, joi dimineață. Impactul a fost atât de violent că omul a fost greu de recunoscut de cei apropiaţi.

Din primele informaţii, omul era dependent de păcănele şi, astfel, a ajuns să fie dator la cămătări. 20.000 de Ron ar fi avut datorie bărbatul la aceştia şi cum nu ştia cum să facă rost de ei, a recurs la gestul fatal, potrivit Observator.

Update. Rămas fără soţie şi cu 20,000 de lei datorii la cămptari, un ambulanţier din Braşov s-a aruncat sub tren 1

Un martor a asistat la scena șocantă. Acesta a povestit cum l-a observat pe bărbatul care a așteptat ca trenul să vină, iar în ultima secundă s-a aruncat pur și simplu în fața garniturii și a murit pe loc.

Omul avea doi copii, unul dintre ei de doar câţiva anişori, iar drama este cu atât mai mare cu cât familia nu are nici măcar bani de înmormântare, anunță Kanal D.

Potrivit unor surse, ambulanțierul avea datorii mari la cămătari din cauza jocurilor de noroc.

Comunicatul Poliției

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 06,50 dispeceratul Secției Regionale de Politie Transporturi. Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brasov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km.

CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.
Citeste si: Un român a fost găsit mort cu o biblie în mână, în Italia. Trupul neînsfulețit este de trei ani la morga

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul“.

Previous Story

Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului. Ar fi fost terorizat de cămătari

Next Story

Accident Brașov. Două persoane spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță. „Semafoare nincs! Limitatoare de viteza iok! Șoferul dădea like, probabil”