Accident Brașov. Două persoane spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță. „Semafoare nincs! Limitatoare de viteza iok! Șoferul dădea like, probabil”

Last Updated on septembrie 17, 2021 Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni ieri de o șoferiță, la intersecția străzilor Avram Iancu și Nicopole din Brașov.

IPJ Brașov: „La data de 16 septembrie 2021, în jurul orei 19,15, la intersecția străzilor Avram Iancu și Nicopole din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier în următoarele circumstante:

Accident Brașov. Două persoane spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță. „Semafoare nincs! Limitatoare de viteza iok! Șoferul dădea like, probabil” 1
(foto Biz Brasov)

Două persoane care erau angajate în traversarea străzii în calitate de pietoni, au fost surprinse și accidentate de către un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 41 ani.

Victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal”.

Paul P.: Semafoare nincs! Limitatoare de viteza iok! Șoferul dădea like, probabil, pe Brașovul civic. De prin orașul lui FOV!

Liviu N.: Iar nu s-au asigurat. Nu se uita deloc în lateral. E vina șoferului în mod clar dar trebuie si noi ca pietoni sa ne asiguram.
Robert G.: Intersecția în sine este gândită prost! Are verde pietonul și mașina! Dacă nu forțezi riști sa fi lovit de cei de pe contrasens când virezi pe Nicopole

Previous Story

Update. Rămas fără soţie şi cu 20,000 de lei datorii la cămptari, un ambulanţier din Braşov s-a aruncat sub tren

Next Story

Foto Brașov. Un nou stil de parcare. „Este dom’le verde orașu’! Și cine-a zis că e scumpă parcarea în Brașov? Omul a plătit decât jumătate . E pe două roți. Deci, eco ”