Foto Brașov. Un nou stil de parcare. „Este dom’le verde orașu’! Și cine-a zis că e scumpă parcarea în Brașov? Omul a plătit decât jumătate . E pe două roți. Deci, eco ”

Last Updated on septembrie 17, 2021 O parcare mai deosebită a fost surprinsă aseară, în centrul istoric, în fața hotelului ARO.

George C. a distribuit fotografii cu mesajul: „Este dom’le verde orașu’! Și cine-a zis că e scumpă parcarea în Brașov? Omul a plătit decât 😀 jumătate 😀. E pe două roți. Deci, eco 😀”
Foto Brașov. Un nou stil de parcare. „Este dom'le verde orașu'! Și cine-a zis că e scumpă parcarea în Brașov? Omul a plătit decât jumătate . E pe două roți. Deci, eco ” 1

Foto Brașov. Un nou stil de parcare. „Este dom'le verde orașu'! Și cine-a zis că e scumpă parcarea în Brașov? Omul a plătit decât jumătate . E pe două roți. Deci, eco ” 2

Robert K.: Coborârea din autovehicul se face exclusiv numai pe partea dreaptă,cealalta parte fiind blocata de covorul asfaltic.
Dorin C.: Masina a lesinat cand a vazut pretul benzinei !

Previous Story

Accident Brașov. Două persoane spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță. „Semafoare nincs! Limitatoare de viteza iok! Șoferul dădea like, probabil”

Next Story

4.478 de cazuri noi, 14 copi internați la Terapie Intensivă. Situația la Brașov