Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului. Ar fi fost terorizat de cămătari

Last Updated on septembrie 16, 2021 Un ambulanțier a avut parte de o moarte violentă în această dimineață. S-a aruncat în fața trenului pentru a scăpa de datoriile la cămătari, anunță Antena 3.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost lovit de un tren, în această dimineață, în jurul orei 06:50. Un martor a povestit cum bărbatul a așteptat ca trenul să vină, iar în ultima secundă s-a aruncat în fața locomotivei și a murit pe loc.

Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului. Ar fi fost terorizat de cămătari 1

Potrivit unor surse, ambulanțierul avea datorii mari la cămătari din cauza jocurilor de noroc și era divorțat.

La data de 16 septembrie, în jurul orei 06:50 dispeceratul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la kilometrul CF 168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Previous Story

15 elevi și 8 profesori din Brașov infectați cu COVID-19

Next Story

Update. Rămas fără soţie şi cu 20,000 de lei datorii la cămptari, un ambulanţier din Braşov s-a aruncat sub tren