(Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați

Last Updated on septembrie 12, 2021 Pompierii au intervenit sâmbătă seara la un incendiu care a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Vulcan. 150 de pacienți au fost evacuați.

La ora 19.57 am fost anunţaţi de un posibil incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan – Mina 1 mai. La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD”, a anunţat sâmbătă seară ISU Braşov, citat de Adevărul.

(Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați 1 (Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați 2

Odată sosiți la fața locului, pompierii au constatat că toți cei circa 150 de pacienți din spital erau evacuați.

Incendiul se manifesta pe o ghenă de aerisire, cu ardere mocnită şi a fost lichidat în scurt timp. Au ars materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ 3 metri pătraţi”, au mai transmis pompierii.

(Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați 3 (Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați 4 (Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați 5

Primaria Comunei Vulcan: „Început de incendiu la Spitalului de Neuropsihiatrie Colonia 1 Mai.
Datorită vigilenței angajaților incendiul a fost stins înainte să se extindă.

Desfășurare impresionantă a forțelor de interventie…”

Previous Story

2.648 de cazuri noi, 116 copii internați. Situația la Brașov

Next Story

Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură”