Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură”

Last Updated on septembrie 12, 2021 Sute de bicicliști au pedalat duminică pe traseul Lacul Noua – Piața Sfatului, în ultima zi Forumul Orașelor Verzi, semn că se va pune frână pentru dezvoltarea Brașovului automobilistic. 

Allen Coliban:Sute de brașoveni au participat astăzi la Marșul Bicicliștilor, evenimentul principal din ultima zi a Forumul Orașelor Verzi. M-am simțit foarte fain în această tură alături de voi și vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 1 Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 2

Brașovul are nevoie de piste de biciclete sigure și conectate. Acum un an am candidat și cu acest deziderat. Vă asigur că lucrăm la implementarea proiectelor mature și la dezolvarea unora noi.

Pentru a avea o infrastructură coerentă, care să încurajeze cu adevărat mersul pe bicicletă avem nevoie si de timp, pentru a face lucurile cum trebuie, cum cetățenii așteaptă.

Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 3 Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 4 Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 5

Anul acesta va fi gata masterplanul pentru pistele de bicicletă – document programatic început după preluarea mandatului, care va sta la baza dezvoltării viitoare a acestui tip de infrastructură.

Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 6 Foto Brașov. Sute de bicicliști au pedalat de la Lacul Noua în Piața Sfatului.Primarul  Allen Coliban: „M-am simțit foarte fain în această tură” 7

Tot în acest an, 140 de rastele de biciclete vor fi instalate peste tot în oraș. Suntem încă la început!
Brașovul se schimbă. Cu ajutorul vostru!

Previous Story

(Foto) Incendiu la un spital din Brașov. 150 de pacienți evacuați

Next Story

Brașov. Ciprian: „Aveam si noi in Livada un trotuar sigur pe care sa mergem la scoala, e adevarat, un privilegiu fata de ce mai e prin oras. Nu e nimic, prin eliminarea gardului de protectie am intrat in rand cu lumea.”