Brașovul blocat. „Nu înțeleg de ce doar in Schei/Orasul vechi se pot bloca străzi pentru orasul verde. La fel de bine s-ar putea restricționa si bulevardul Saturn. Sau strada Panselelor”

Last Updated on septembrie 9, 2021 Primarul Allen Coliban le-a arătat viitorul șoferilor din Schei: fără mașini. Șoferii din Schei sunt supărați însă că li se încalcă un drept constituțional de a avea și 10 mașini de familie cu obligația expresă ca Primăria să le facă drumuri și locuri de parcare. Șoferii din Schei exclud categoric orice sugestie de a folosi autobuzele RATBV. Reamintim că Primarul Allen Coliban a închis mai multe străzi din Centrul Istoric cu ocazia unui festival de ecologie, ceva cu verde.

Pe grupul de Facebook Coliban Primar, Christian D. a scris: „Asta se intampla cand blochezi un cartier intreg.
Nu înțeleg de ce doar in Schei/Orasul vechi se pot bloca străzi pentru orasul verde. La fel de bine s-ar putea restricționa si bulevardul Saturn. Sau strada Panselelor.

Brașovul blocat. „Nu înțeleg de ce doar in Schei/Orasul vechi se pot bloca străzi pentru orasul verde. La fel de bine s-ar putea restricționa si bulevardul Saturn. Sau strada Panselelor” 1

Si nu povestiti de transport public, ca nu se teleporteaza autobuzele.
Eventual trebuie interzisa parcarea pe Balcescu in perioada asta”.

Mihai O.: …da, exact, ne-am nascut cu masina cu tot atasata de corp ca o broasca testoasa si avem drept constitutional sa ne deplasam sa cumparam tigari si ceai in plic de la chioscul aflat la 465m distanta cu masina… da, sigur. Propun sa ne donam picioarele ca nu mai avem nevoie de ele.

Previous Story

Apel Compania Apa Brașov: Sesizați furturile capacelor de canal! Lipsa acestora poate duce la producerea de accidente grave

Next Story

Brașovul cu adevărat verde. Gruia Hilohi, despre Livada Poștei: „Călătorii nu ar mai aştepta pe peroane periculos de înguste sosirea botului autobuzului, care să îi măture”