Apel Compania Apa Brașov: Sesizați furturile capacelor de canal! Lipsa acestora poate duce la producerea de accidente grave

Last Updated on septembrie 9, 2021 Compania Apa Brașov transmite un apel pentru sesizarea furturilor capacelor de canal. Furtul produce pagube financiare serioase companiei și rănirea gravă a celor ghinioniști care cad în canalele descoperite.

Compania Apa:APEL CIVIC: SESIZAȚI FURTURILE CAPACELOR DE CANAL! LIPSA ACESTORA POATE DUCE LA PRODUCEREA DE ACCIDENTE GRAVE
În ultima lună, capacele de canal din fontă au început să dispară în mod constant în zona Centrului Civic al Brașovului.

Apel Compania Apa Brașov: Sesizați furturile capacelor de canal! Lipsa acestora poate duce la producerea de accidente grave 1

În baza sesizărilor și a verificărilor realizate pe străzile Dobrogea, Griviței, Victoriei și Mihail Kogălniceanu, Compania Apa a intervenit și a înlocuit capacele de canal furate chiar de mai multe ori, la aceeași adresă. Facem precizarea că lipsa acestor capace prezintă pericol de accidentare, mai ales în cazul în care furtul se petrece în timpul nopții.

 

Facem apel către toți locuitorii Brașovului să ne sprijine în identificarea responsabililor acestor acte, sesizând Poliția în cazul în care sunt martorii unei astfel de infracțiuni sau Compania Apa la numărul de telefon 0268/926, pe adresa de e-mail clienti@apabrasov.ro sau prin formularul de pe www.apabrasov.ro. O altă cale simplă este un mesaj cu fotografie trimis pe pagina de Facebook oficială, însoțit de adresă pentru intervenție.

Apel Compania Apa Brașov: Sesizați furturile capacelor de canal! Lipsa acestora poate duce la producerea de accidente grave 2

De asemenea, facem un apel către reprezentanții Poliției Locale Brașov de a verifica mai des zonele menționate și de a interveni rapid în cazul unei sesizări pe această temă.

Compania Apa nu poate interveni constant în toate zonele unde aceste capace au fost furate și atenționăm populația că se pot produce accidente. De aceea, în spiritul unui spirit civic, îi rugăm pe cetățeni să ne ajute în acest demers.
Vă mulțumim!”

Previous Story

Primarul Allen Coliban: Închidem o bandă de la Rectorat până la Poarta Șchei și 4 zile transportul RATBV va fi gratuit!

Next Story

Brașovul blocat. „Nu înțeleg de ce doar in Schei/Orasul vechi se pot bloca străzi pentru orasul verde. La fel de bine s-ar putea restricționa si bulevardul Saturn. Sau strada Panselelor”