Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Scenariul roșu la Fundata?! Rata de infectare a sărit de 4

Brașov. Scenariul roșu la Fundata?! Rata de infectare a sărit de 4

Last Updated on septembrie 6, 2021 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a dat o decizie confuză din care nu se înțelege clar dacă localitatea Fundata din Brașov intră sau nu în scenariul roșu. Rata de infectare în Fundata este de 4,14.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 164/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov, care prevede următoarele:
Art.1 Se constată, la data de 06.09.2021, incidența cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov, potrivit anexei ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Brașov. Scenariul roșu la Fundata?! Rata de infectare a sărit de 4 1

Brașov. Scenariul roșu la Fundata?! Rata de infectare a sărit de 4 2

Art.2 Începând cu data de 07.09.2021, ora 0:00, în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov se vor aplica măsurile prevăzute în H.G. nr. 826 din 05.08.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 11 august 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art.3 În condițiile în care nu se constată o creștere substanțială a incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Brașov și, implicit, încadrarea acestor unități administrativ-teritoriale în alte limite de incidență, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate în anexă.

Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov vor proceda cu celeritate la informarea persoanelor fizice/juridice, autorităților și instituțiilor publice cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice”.

Previous Story

Flavia Boghiu: „Facem din Brașov capitala verde a României! Așa că săptămâna aceasta las tocurile și mașina și mă voi deplasa cu transportul în comun, bicicleta sau pe jos”

Next Story

Prefectul Braşovului anunță reintroducerea obligației de a purta mască