Brașov. 42 de mii de lei factură la curent pentru o femeie. „Îmi vine să plâng mereu, chiar şi pe stradă…  am 78 de ani, 4 becuri led și un frigider”

Last Updated on septembrie 6, 2021 O femeie din judeţul Braşov a făcut o criză de nervi când a primit o factură de curent electric: 42 de mii de lei la curent, pentru un apartament în care locuieşte singură câteva luni pe an.

Martor via Fii Observator: De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn și îmi vine să plâng mereu! Plâng și pe stradă! Am fost la sediul Electrica din Codlea și mi-a zis că nu are ce să facă, să plătesc și apoi mai vedem.

Brașov. 42 de mii de lei factură la curent pentru o femeie. „Îmi vine să plâng mereu, chiar şi pe stradă...  am 78 de ani, 4 becuri led și un frigider” 1

Eu stau 6 luni în România și când stau în România, stau și la fata mea. Eu am 78 de ani și am un apartament cu două camere, 4 becuri led un frigider și o mașină de spălat. Stau singură! Nu știu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâția bani?

Săptămâna trecută, o familie din Alba a avut surpriza să primească o factură uriașă la energie electrică, în valoare de aproape 28.000 de lei. Oamenii au rămas uimiți când au văzut valoarea facturii și spun că nu poate fi decât o greșeală. Vicepreședintele ANRE a explicat la Digi24 ce pot face consumatorii care se confruntă cu situații în care primesc facturi uriașe.

Vicepreședintele ANRE, Zoltan Nagy-Bege, a declarat la Digi24 că postarea cu privire la această situație pe rețelele sociale nu rezolvă problema.

Orice client care are nelămuriri privind o factură trebuie să se adreseze furnizorului, iar în maximum 15 zile să primească răspuns. Am aplicat amenzi pentru nerespectarea termenului de 15 zile și vom continua să facem asta“, a spus vicepreședintele ANRE.

Previous Story

Brașov. Ce restricții se aplică la Fundata, după ce rata de infectare a ajuns la 4,14

Next Story

Allen Coliban: „Brașov – orașul în care cei care reciclează merg gratuit cu autobuzul