Zeul Automobil la Brașov. Valentin:  „La noi în Schei avem dube / electrodube la frecvențe destul de jalnice. Am plecat pe jos și am început să înțeleg ce înseamnă Brașovul Verde”

Last Updated on august 29, 2021 Unii brașovenii așteptau de la noua administrație o schimbare majoră, de sistem. De exemplu, reintroducerea tramvaiului. Actualul primar a promis un studiu care a fost uitat ca și auditul. Între timp, Reșița, un oraș mult mai mic decât Brașovul, își modernizează linia de tramvai.

Pe grupul de Facebook Coliban Primar, Valentin A. a scris: „La Reșița lucrurile se mișcă. Un oraș mult mai mic ca Brașovul va avea un mijloc de transport modern. La noi în Schei avem dube / electrodube la frecvențe destul de jalnice. Ieri am vrut să ajung cu linia 2 de la Patria la Coresi.
Zeul Automobil la Brașov. Valentin:  „La noi în Schei avem dube / electrodube la frecvențe destul de jalnice. Am plecat pe jos și am început să înțeleg ce înseamnă Brașovul Verde” 1
(foto arhiva)

Frecvența e la 50 min. Următorul troleibuz venea peste vreo 30 de min. Am vrut să iau atunci un 4 până la gară, iar de acolo să merg pe jos. A venit un autobuz mic superplin. Mi-a pierit tot cheful și un sentiment de silă m-a cuprins.

Am plecat pe jos și am început să înțeleg ce înseamnă Brașovul Verde din viziunea actualului primar. Totuși cum poți utiliza un sistem de transport public precar cu frecvențe jalnice demne de un orășel? Nu poți. Rămân ca alternative taxiul sau mașina personală , dacă o ai.

Adică Zeul Automobil. Într-o sâmbătă mă aflam în Răcădău și am vrut să iau un 31. Frecvența era de 25 min.Exemplele pot continua. Acestea sunt linii importante. Cu asemenea frecvențe se stimulează utilizarea mașinii personale, bicicletei sau mersul pe jos”.

Raoul V.: Foarte corect. Din păcate, se pare ca Brasovul a rămas doar la a face planuri. În rest, vorba multă și rezultate aproape de 0. Păcat, rămânem codași. Si da l-am votat pe Allen, inca mai am răbdare și ceva încredere. Nu știu pana camd, insa.

Gheorghe A.: Asa este.din Schei nu e nimic pana la Rectorat ,Bartolomeu.de Coresi nu mai zic,trebuie 3 autobuze.

Previous Story

Marius Vintila: „Servus! Am o întrebare pentru toți cei locuiesc la Brașov: ce v-a făcut sau vă face să preferați să locuiți aici și nu oriunde în altă parte?”

Next Story

Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini