Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini

Last Updated on august 31, 2021 Stupini, cel mai prăpădit cartier al Brașovului, fără canalizare în 2021, a avut parte duminică de inundații serioase.

În urma revărsării pârâului Ghimbăşel, în zona cartierului Stupini s-a constatat afectarea părţii carosabile (drum acoperit cu apă de până la 40 – 50 centimetri) pe următoarele artere: strada Fânului, pe o distanţă de cca 350 m; intersecţia DN 13 cu strada Fagurelui, pe o distanţă de circa 500 metri;

Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini 1

strada Fântânii, pe o distanţă de cca 150 metri (nivelul apei de 10 – 15 cm); DN 13, sensul de mers Rupea – Braşov (2 benzi pe sens) pe o lungime de circa 50 m – nivelul apei de aproximativ 10 – 15 cm”, a precizat comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini 2 Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini 3 Video Brașov. Momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini 4

ELECTRA GHIZA jurnalist: „Pârâul Ghimbășel, care trece prin Brașov, are lățimea de maximum 7 metri. În vara asta secetoasă a fost doar un firicel de apă.
Precipitațiile de azi noapte au depășit pe alocuri 150 litri/mp iar apele Ghimbășelului s-au umflat si s-au revărsat peste digul de apărare care, la un moment dat, s-a rupt.

În imaginile de mai jos vedeți momentul în care apele năvalesc în gospodăriile brașovenilor din cartierul Stupini.
Sursa: Viorel Mihai”

Vezi aici Video:

Previous Story

Zeul Automobil la Brașov. Valentin:  „La noi în Schei avem dube / electrodube la frecvențe destul de jalnice. Am plecat pe jos și am început să înțeleg ce înseamnă Brașovul Verde”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată la Lidl. 7 victime implicate, printre care 4 copii!