Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall… oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete

Last Updated on august 19, 2021 O turistă din Cluj a rămas dezamăgită după vizita la Biserica Neagră din Brașov. Era o atmosferă de piață, de Mall.

Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat.
Am avut eu dorința să vizitez după aproximativ 25 de ani Biserica Neagră dacă tot sunt in Brașov și am vreme. Primul obstacol taxă de vizitare! dar nu la intrare vizavi, păi, ne conformăm nu poate fii atât de scump. La caserie 15 lei… In regulă dacă atâta e… odată la 25 de ani îl plătesc să-mi spun și eu rugăciunea măcar dacă tot sunt aici.

Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 1

De intrat mai greu, doua familii cu 3 cărucioare și vreo 6 copii mici. Cu plânsete și urlete, doară nu la biserică se intră….se pare că îi loc de joacă după ușa aceea care se trântește de-a binelea in fiecare 2-3 secunde.

În sfârșit am intrat, ca și o femeie care știe cum ar trebui să se comporte într-o astfel de încăpere, mă sperii auzind gălăgia de parcă am fii la piață. Trecem și peste asta incerc să îmi caut un loc mai retras să îmi spun și eu rugăciunea în liniște.

Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 2 Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 3 Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 4

Mă așez, nici două secunde fuge spre mine o doamnă ca pe stradă și mai și urlă ca la bâlci: nu acolo domnișoară da ce credeți! Mă sperii iar oare ce am făcut, mă ridic cerându-mi scuze văzând că nu e semnalat că acolo nu se poate așeza, mă rog….eu sunt cea care nu vede că nu se cuvine….nici 20 de secunde doamna mai face o tura atenționând pe altcineva tot cu gura mare să dezactiveze blițul de la aparat.

In sinele meu se aduna frustrarea: totuși suntem într-o biserică!!!! Să nu credeți,… gălăgia de fundal nu a dispărut, ah nu…… vorbitul în șoaptă nu îl cunoaște nimeni. Copilul in mijlocul aleei fugind, altul se dă de pământ, plânsete, isterii, râsete, oameni în toată firea își spun bancuri s.a.m.d. Parcă am intrat la mall.
Și totuși suntem într-o biserică de sute de ani….

Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 5 Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall... oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete 6

Mă întreb eu ce îi lăsăm copiilor noștrii, cum ii educăm? Ce valori mai avem?
In țările civilizate sunt reguli. Sunt semnalate clar unde poți și unde nu să te așezi, să nu faci galagie, fără bliț, și se respectă, la noi nici măcar o funie🙆 dece ?!
🤦

Rugăciunea a urmat ieșind din biserică……
Și totuși am fost in biserică!....” a scris pe Facebook turista din Cluj.

Previous Story

Tânără din Brașov împușcată în cap de un italian. A fost transportată de urgență la spital,

Next Story

Brașov. Cine este șeful fast-food-ului care racola copile la interviu pentru prostituţie