Brașov. Cine este șeful fast-food-ului care racola copile la interviu pentru prostituţie

Last Updated on august 20, 2021 Procurorii DIICOT anunță că îl anchetează pe un manager de fast-food din Braşov, acuzat că recruta adolescente pentru prostituţie. Acesta a fost arestat preventiv sub acuzația de pentru trafic de minori și de persoane.

Nelu Adrian C., 34 de ani. Este tatăl unui copil şi managerul unui fast-food extrem de cunoscut, anunță Antena 3.  În faţa cunoscuţilor era un şef respectat, căsătorit, cu copil şi absolvent de Teologie.

Brașov. Cine este șeful fast-food-ului care racola copile la interviu pentru prostituţie 1

El le oferea, în urma primelor discuţii o ofertă de muncă în cadrul unor saloane de masaj. Dacă acceptau, fetele se trezeau apoi captive, obligate să-şi vândă trupurile.

Interviurile se ţineau chiar în casa acestuia, sau în cele două apartamente pe care le închiriase.

A reușit să convingă adolescente de 15, 16 si 17 ani, dar şi două tinere majore, să întrețină relații sexuale pe bani, jumătate din sumele strânse revenind acestuia.

Ţinta proxenetului erau adolescentele cu o situaţie materială precară. Cea mai tânără tocmai absolvise clasa a VIII-a.

Procurorii DIICOT instrumentează cazul pentru săvârșirea infracțiunilor de “trafic de minori” și “trafic de persoane”, însă în funcție de evoluția anchetei ar putea fi adăugată și fapta de “proxenetism”.

Minora în vârstă de 15 ani terminase clasa a VIII-a, spune o invățătoare la şcoala unde absolvise fetița cele 8 clase. Chiar a văzut-o că venise să își scoată actele de la școală. Este o fată isteață, cu bun simț și spune învățătoarea, că niciodată nu și-ar fi imaginat că va putea fi deturnată de un individ care sub pretextul unui loc de muncă, să o pună să se prostitueze, potrivit Observator TV.

Fata locuiește în Râșnov cu bunica acesteia, situația financiară nefiind una foarte bună, iar ocazional mai trece mama pe la bunică.

Previous Story

Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall… oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete

Next Story

Brașov. Mergi? Parada Oktoberfest. „Defilăm împreună în cele mai schone costume bavareze”