Tânără din Brașov împușcată în cap de un italian. A fost transportată de urgență la spital,

Last Updated on august 19, 2021 Poliția anchetează un caz în care o tânără de 20 de ani, din județul Brașov, a fost împușcată în cap de iubitul său italian, în vârstă de 47 de ani, potrivit antena3.ro.

Tânăra, împreună cu iubitul său locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni. Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Tânără din Brașov împușcată în cap de un italian. A fost transportată de urgență la spital, 1

Cei doi iubiți au băut împreună, iar între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerat. Iubitul fetei s-ar fi năpustit asupra acesteia cu pumnii și picioarele.

Într-o criză de nervi, bărbatul de 47 de ani a pus mâna pe un pistol cu aer comprimat și l-a îndreptat către aceasta și a împușcat-o pe tânără în cap, potrivit stiripesurse.ro.

Apelul la 112 a fost dat chiar de către tânără care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, iar un echipaj medical a fost trimis de urgență la domiciliul celor doi iubiți.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul nu deținea permis de port armă, drept pentru care a fost reținut de către anchetatori.

Cetățeanul italian este cercetat pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Previous Story

Brașov. Un director de multinațională arestat pentru că racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare

Next Story

Turistă din Cluj: Biserica Neagră Brașov! O dezamăgire de neimaginat. Ca la Mall… oameni în toată firea își spun bancuri, plânsete, isterii, râsete