Brașov. Un director de multinațională arestat pentru că racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare

Last Updated on august 19, 2021 Procurorii au decis să aresteze un director de multinațională din Brașov, acuzat de trafic de minori și trafic de persoane. Bărbatul de 34 de ani racola fete care își depuneau CV-ul pentru angajare și le obliga apoi să se prostitueze. Anchetatorii nu precizează numele companiei implicate, astfel că și alte tinere pot cădea victime, în cazul în care există chiar o rețea de traficanți.

Bărbatul a fost arestat pe 2 august, la dosarul său fiind menționate patru victime, trei dintre ele minore. Potrivit anchetatorilor, tinerele proveneau din familii sărace și ar fi fost racolate în perioada 6 martie 2021 – 23 iulie 2021, anunță Observator Tv.

Brașov. Un director de multinațională arestat pentru că racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare 1

Pentru a atrage clienți pentru tinerele traficate, bărbatul posta anunțuri pe site-uri de profil și apoi percepea jumătate din tarif.

Revenim cu detalii.

Previous Story

Adrian Veștea: Aeroportul Brașov va fi finalizat în 2022. Primele curse vizate, către Germania și Israel

Next Story

Tânără din Brașov împușcată în cap de un italian. A fost transportată de urgență la spital,