Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens”

Last Updated on august 18, 2021 Brașovenii iubitori de pisici sunt avertizați că mai mulți câini ies noaptea și omoară pisici. Se întâmplă în cartierele Astra și Răcădău.

Pe grupul de Facebook Protectia Animalelor Brasov, Georgi L. a scris: „Fac apel către locuitorii din cartiere Astra/Racadau si nu numai. Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens.

Cei de la Asoc. Milioane de prieteni ne pot ajuta cu capturarea lor daca sunt ai strazii (nu vor pati nimic!, dar trebuie sa stea in tarc daca s-au obisnuit sa omoare), dar trebuie sa ii identificam, sa vedem de unde anume vin.

Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens” 1 Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens” 2

Sau daca sunt ai cuiva, Politia Animalelor. Asadar, daca cat mai multi suntem vigilenti si cooperam, poate gasim exact din ce zona ies, traseul lor.. probabil de la metrom, sau de pe vreun santier ma gandesc.. trebuie sa vedem unde stau ei ziua. Acum o luna au sfasiat in cateva secunde o pisica blanda, sterilizata de la blocul meu, mi-a murit in maini si a fost cel mai dureros si traumatizant moment.

Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens” 3

Nu am nimic cu cainii, umblu cu boabe in masina, ii hranesc mereu, dar asa cum sunt si oameni rai/criminali, sunt si caini prea inraiti care omoara fiinte nevinovate si trebuie sa facem ceva sa inceteze. Vor fi preluati la un adapost unde NU sunt eutanasiati, dar astfel vor fi protejate alte fiinte care sa nu sfarseasca precum Zora

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Doi bicicliști spulberați de un autoturism pe drumul de Poiană

Next Story

Cine e brașoveanul ucis de o fată de 16 ani pe care a încercat să o violeze