Cine e brașoveanul ucis de o fată de 16 ani pe care a încercat să o violeze

Last Updated on august 18, 2021 Un brașovean de 41 de ani a fost ucis de o fată de 16 ani pe care a încercat să o violeze într-un apartament din Piatra Neamț.

Bărbatul originar din Codlea a fost înjunghiat de către Alexandra, fata pe care o ținea captivă în apartamentul lui cu chirie din Piatra Neamț. De două săptămâni stătea în apartamentul în care a şi murit, anunță brasov.net.
Bărbatul se ocupa cu transportul de persoane şi tânăra ar fi ajuns la el din dorinţa de a o ajuta să-şi găsească de muncă în afara ţării.

Cine e brașoveanul ucis de o fată de 16 ani pe care a încercat să o violeze 1

Minora l-a înjunghiat pe agresorul său într-un moment de neatenție, iar tot ea a fost cea care a alertat poliția.

Bărbatul a ademenit-o pe tânără în apartamentul său cu chirie din Piatra Neamț cel mai probabil cu scopul de a o ajuta să-și caute un loc de muncă, după cum spun apropiații, însă de fapt bărbatul dorea să profite de minoră.

După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, minora a alertat oamenii legii care neștiind exact care e numărul apartamentului au pătruns într-o altă locuință din același imobil, iar abia apoi și-au dat seama că nu acolo trebuia să se afle crima.

În momentul în care au descoperit ușa corectă, aceștia au pătruns în interior unde l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani mort, iar pe tânăra de 16 ani în stare de șoc închisă într-o altă încăpere. Minora le-a explicat acestora ce s-a întâmplat și de ce s-a ajuns aici.

Oamenii din bloc s-au alarmat când au auzit ţipete din apartamentul închiriat de bărbatul de 41 de ani.

„Se auzea un ţipat ca de copil şi două bufnituri.”

„Era târziu, după 12, am văzut maşini pe poliţie, m-am întâlnit cu două femei care mi-au zis că au auzit ţipete de ajutor.”

Vecin: „Mi-au spart uşa, au intrat peste mine, au căutat, m-au întrebat dacă am sechestrat pe cineva.”

Cei de la Ambulanţă au constatat apoi decesul bărbatului, anunță Stirile Pro Tv.

Fata le-a povestit anchetatorilor că ar fi găsit luni pe Internet un anunţ de angajare în străinătate. Aşa s-a întâlnit cu bărbatul de 41 de ani şi a mers cu el ca să discute oferta. Adolescenta provine dintr-o familie sărmană, de lângă Piatra Neamţ.

Bărbatul ucis provenea din judeţul Braşov, dar se mutase de multă vreme în Piatra Neamţ cu mama sa. Până de curând, lucrase la o firmă care transporta persoane în străinătate şi avea şi un atelier de reparaţii auto.

„Un om la locul lui, calm, liniştit, muncitor, nu aş crede aşa ceva. Nu cred că ar fi în stare să violeze un copil, de 16 ani. Nu ştiu ce să zic, ce s-o fi întâmplat acolo”, spune un prieten al bărbatului.

Anchetatorii continuă cercetările în dosarul de omor.

Previous Story

Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens”

Next Story

Brașov. Liber la biciclete, role și căței în parcuri. Allen Coliban: „Am încredere că brașovenii vor respecta regulile de bună conviețuire”