(Foto) Accident Brașov. Doi bicicliști spulberați de un autoturism pe drumul de Poiană

Last Updated on august 17, 2021 Doi bicicliști au fost spulberați luni seară de un șofer pe drumul de Poiană.

„Un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea un autoturism pe str. Stejerisului din municipiul Brașov, a acroșat două persoane care se deplasau pe bicicletă. În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

(Foto) Accident Brașov. Doi bicicliști spulberați de un autoturism pe drumul de Poiană 1 (Foto) Accident Brașov. Doi bicicliști spulberați de un autoturism pe drumul de Poiană 2

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Polițistul Daniel Zontea:Bună dimineața!
M-am trezit puțin mai greu astăzi, deoarece am avut de măsurat azi-noapte.

(Foto) Accident Brașov. Doi bicicliști spulberați de un autoturism pe drumul de Poiană 3

Nu o să vă vorbesc acum, aici, de cauze, ci doar vreau să vă spun că accidentele sunt și se produc în continuare mai ales acolo unde dispare și se instalează <părerea>”.

Previous Story

Brașov. FELICITĂRI! Medalii de Aur și bronz pentru elevi de la Șaguna la concursul Internațional IYNT 2021 Almaty

Next Story

Brașov. Pisici omorâte de haite de câini. „Sunt niște câini care ies noaptea si omoară pisicile din cartiere. Sunt deja 4 marturii in acest sens”