Video Brașov. Zona de la Lacul Noua blocată de mașini. „Mamele cu cărucioare fac slalom printre mașini pe mijlocul străzii deși trotuar exista dar el este ocupat de către mașini”

Last Updated on iulie 5, 2021 În fiecare weekend, zona de la Lacul Noua este blocată de autoturisme. Fiind un oraș turistic, Poliția Locală și Primăria protejează șoferii care parhează aiurea pe trotuare și nu mamele cu cărucioare care trebuie să facă slalom pe mijlocul străzii.

Pe grupul de Facebook ColibanPrimar, Alin a postat un video cu mesajul: „In fiecare weekend, la lac la Noua este o intreaga nebunie cu disconfortul major creat locatarilor din cauza parcarii iresponsabile a masinilor vizitatorilor.

Video Brașov. Zona de la Lacul Noua blocată de mașini. „Mamele cu cărucioare fac slalom printre mașini pe mijlocul străzii deși trotuar exista dar el este ocupat de către mașini” 1

Transportul public este blocat, pietonii nu mai au unde sa circule, mamele cu carucioare fac slalom printre masini pe mijlocul strazii desi trotuar exista dar el este ocupat de catre masini, politia locala stie de aceasta problema dar NU vor sa o rezolve pentru ca asa isi justifica si ei locurile de muncă s.a.m.d.

Solutia este una foarte simpla si eficienta: montarea pe intreaga lungime a trotuarului de pe str. Stejarului a unui gard de protectie sau stalpi de protectie, dar si a indicatoarelor cu oprirea interzisă.

In acest fel toate problemele de fluenta a traficului auto, transport public si pietonal sunt rezolvate.
Ce zici Allen Coliban ?

Miscam si noi ceva in mandatul asta pentru cartierul Noua?
P.S. Pentru carcotasii cu aplicatia my brasov city. Am sesizat si acolo, dar aplicatia nu permite incarcare video, ceea ce e foarte ciudat pentru anul 2021”.

Laurentiu R.: Cineva a dorit o parcare sub terana, a fost bai, nu io lasat, alții au zis de o clădire tip 4 etaje cu 1000 de locuri ca arata urat, mai bine asa cum este decât altcumva, sa se ceară taxa pe parcare sa vedem cine mai parchează acolo

Ramona V.: Sunt mai multe cartiere in Brasov in care traficul este ingreunat, locuri de parcare putine, strazi inguste si cu sens unic de unde efectiv n ai unde sa scapi.. soferi care stau pe loc in trafic cu motorul pornit.. O adevarata nebunie..
Dar nimanui nu i pasa oricum, nu se ia nicio masura, ce sa faca si Coliban saracu… Si in plus mai sunt niste smecheri din USR care sar sa ti bage pumnul in gura ca ce ai tu atatea pretentii, normale de altfel si de toate taxele pe care le platesti si de unde isi mai iau si ei niste banuti..
Ceea ce nu au inteles smecherii astia de prin partidele alese e ca ar cam tb sa isi faca un carnetel in care sa noteze toate aceste dorinte ale cetateanului care isi doreste ceva in schimbul tuturor taxelor si impozitelor pe care le plateste. Altfel o sa piarda alegerile la turul urmator si pa loc de furat pt el..
Iar noi ca cetateni at tb sa intelegem ca trebuie sa fim mult mai seriosi si responsabili d p d v civil.
Dar mai e mult pana departe..

Rick R.: Să mutăm parcarea din Poiana mică pe care n-o folosește nimeni și a costat o avere pe locuitorii Brașovului .
(…)

Vezi aici Video:

Previous Story

Ludovic Orban: „Autostrada Braşov-Bacău va deveni realitate”

Next Story

Brașov. Liceul Șaguna întrecut de Meșotă la Bac