Ludovic Orban: „Autostrada Braşov-Bacău va deveni realitate”

Last Updated on iulie 5, 2021 PNL, prin Ludovic Orban, mai face o promisiune de Autostradă, de această dată Brașov-Bacău.

„Eu nu trebuie să fiu convins că Moldova are nevoie de investiţii, eu ştiu lucrul acesta şi l-am arătat în cele 13 luni cât am girat funcţia de prim-ministru. Primii kilometri de autostradă din Moldova au fost inauguraţi în mandatul meu de prim-ministru.

Ludovic Orban: „Autostrada Braşov-Bacău va deveni realitate” 1

Nu au fost inauguraţi oricum, au fost inauguraţi cu o devansare a termenului contractual de realizare de peste şase luni. Centura Bacăului a devenit o realitate în mandatul unui prim-ministru al PNL”, a declarat Orban, duminică, la Bacău, potrivit money.ro.

El s-a referit şi la Autostrada Bacău-Brașov pentru care a garantat că va deveni realitate.

Autostrada Bacău-Braşov va deveni realitate pentru că mandatul meu de prim-ministrul şi în mandatul de ministru al domnului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, s-a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a proiectului tehnic şi a documentaţiei de licitaţie şi vă garantez şi ca preşedinte al PNL, dar şi ca braşovean că această autostradă va deveni realitate”, a explicat liderul PNL.

Previous Story

Tânăr care lucra în Poiana Braşov dispărut de 3 zile

Next Story

Video Brașov. Zona de la Lacul Noua blocată de mașini. „Mamele cu cărucioare fac slalom printre mașini pe mijlocul străzii deși trotuar exista dar el este ocupat de către mașini”