Se toarnă asfalt pe Podul Fartec. Oana: „In Braşov va rămâne o bijuterie de pasaj, o adevărată opera de arta din toate punctele de vedere, o soluție tehnica inedita, niște pile si rigle superbe”

Last Updated on iulie 30, 2021 După ani de întârzieri, cei de la Recon încearcă să se laude la finalul lucrărilor de la podul Fartec.

Oana G.: „Dupa o munca titanica in care s-au fasonat la fata locului si manipulat sute de tone de armatura, s-au turnat sute de metri cubi de beton, am ajuns sa vad cum turnam asfaltul.
Se toarnă asfalt pe Podul Fartec. Oana: „In Braşov va rămâne o bijuterie de pasaj, o adevărată opera de arta din toate punctele de vedere, o soluție tehnica inedita, niște pile si rigle superbe” 1

A fost un proiect neasteptat de greu la care, in loc de sprijin, am primit amenintari si jigniri. Poate mai bine puneam o poza cu tot ce au aruncat pe pod bagatorii de seama – pet-uri, borcane de mustar, etc. Nu au lucrat niciodata 2 oameni “pe pod” cum s-a plans lumea (cel putin din 2019, de cand am preluat noi lucrarile), dar ce rost are sa povestesc ce lucrari s-au desfasurat daca mai nimeni nu are rabdare sa auda si nu mai zic de capacitati tehnice, ca sa inteleaga.

In Brasov va ramane o bijuterie de pasaj, o adevarata opera de arta din toate punctele de vedere, o solutie tehnica inedita, niste pile si rigle superbe (arata minunat daca le privesti dinspre calea ferata spre culeea Brasov), pe scurt – o lucrare unicat.

Ma bucur ca am avut sansa sa fiu implicata in reabilitarea pasajului si cu siguranta sunt in asentimentul tuturor colegilor mei, in ciuda nervilor tociti si a salopetelor rupte.

S-a muncit mult si greu. Hai ca mai avem un pic si mai trecem un pasaj in istoria Recon-ului! ❤️👷🏻‍♀️”

Primarul Allen Coliban a anunțati zilele trecute că din 15 august se va circul ape podul Fartec.

Încă de la începutul mandatului, mesajul meu pentru constructorul de la Podul Fartec a fost clar: terminați podul sau terminăm contractul.
Această abordare a funcționat. Dacă în 5 ani s-au realizat abia 45% din lucrările suprastructurii de la Podul Fartec, în doar câteva luni suntem la 90%.
Brașovenii așteaptă de 6 ani ca acest pod să fie terminat și să poată circula din nou pe el, devenind un simbol al incompetenței administrației locale. Amintirea serei de la Fartec va dăinui pentru mult timp în folclorul brașovean.

Deși reparația Podului Fartec nu este un proiect mare de infrastructură, pe bună dreptate, i-a făcut pe brașoveni să nu mai aibă încredere că se pot realiza proiecte mari în orașul nostru.

Vreau să putem crede din nou că Brașovul poate avea mari proiecte de infrastructură, precum un spital nou, iar terminarea Podului Fartec reprezintă un următor pas în reconstruirea încrederii dintre cetățean și stat.
Termenul limită pe care constructorul îl are este data de 15 august, dacă nu – firma va trebui să ne plătească penalități în valoare de 2.5 milioane de lei”, a declarat Allen Coliban.

Previous Story

București-Brașov. Alin Popoviciu: „De fiecare dată când trec cu trenul pe Valea Prahovei se întâmplă să văd imaginea asta: coloane uriașe de mașini. Oameni buni, alegeți trenul!”

Next Story

Vlad: „De fiecare dată când revin în Brașov sunt neplăcut surprins de viteza cu care se circulă in anumite zone din oraș. Două exemple”: