București-Brașov. Alin Popoviciu: „De fiecare dată când trec cu trenul pe Valea Prahovei se întâmplă să văd imaginea asta: coloane uriașe de mașini. Oameni buni, alegeți trenul!”

Last Updated on iulie 29, 2021 Vine un alt weekend, iar se vor înghesuii bucureștenii pe DN 1 ca să ajungă în Brașov. O variantă ar fi trenul.

Alin Popoviciu:De fiecare dată când trec cu trenul pe Valea Prahovei se întâmplă să văd imaginea asta: coloane uriașe de mașini.
Oameni buni, alegeți trenul! Dincolo de timpul economist, astfel protejați și mediul. Ca să nu mai spun că trenul este cel mai sigur mijloc de transport terestru.

București-Brașov. Alin Popoviciu: „De fiecare dată când trec cu trenul pe Valea Prahovei se întâmplă să văd imaginea asta: coloane uriașe de mașini. Oameni buni, alegeți trenul!” 1

Multe dintre trenuri parcurg distanța în mai puțin de două ore și jumătate, chiar mai repede decât mașina(mai ales dacă este ambuteiaj pe Valea Prahovei). Prețurile pentru o călătorie între Brașov și București sunt sub 50 de lei pentru adulți, jumătate de preț pentru studenți, iar elevii au gratuitate.

Eu cred că e mult mai avantajos decât cu mașina, mai ales pentru cei care călătoresc singuri. Ar mai fi de spus că aproape toate trenurile care circulă pe această rută au prize, instalație de climatizare și scaune confortabile.

Frecvența trenurilor este una foarte bună, așadar aveți toate motivele să alegeți acest mijloc de transport pentru a parcurge mai ușor traseul! 🙂”

Liviu C.: Nu poți inhiba o tradiție deja formată. Bucureștenilor le place asta… se simt ca la o defilare de mașini scumpe.

Diana S.: Pe ruta Bucuresti-Brasov, o fi asa. Dar nu pe toate rutele este convenabil trenul. Pe ruta Timisoara- Sibiu, trenul IR face 8 h. Cu masina, se fac 3 ore jumate- maxim 4, cu mici opriri. Cu o cursa auto (autocar care nu merge pe autostrada) se fac in jur de 6 h. Ca sa nu mai zic ca pe ruta Timisoara- Brasov nu exista tren direct. Cei care nu au masini personale si vor sa ajunga in Busteni, pot pleca noaptea din Arad sau pot merge cu trenul prin Bucuresti.

Chirca G.: In asentiment cu cele scrise! Idem pentru drumul catre mare. Alegeti trenul! Comportamentul civilit face diferenta in mijlocul de trsnsport in comun. Este singura grija, regula

Alex A.: Decat sa raman in camp 2-3 h prefer sa merg cu masina pe rute ocolitoare dar stiu ca ajung in siguranta acasa!si nu merg cu toti nespalatii in vagon

Previous Story

Brașov. De ce au eșuat Allen Coliban și Flavia Boghiu în primele luni de mandat? Emil Boc: „Primarul este oratorul în jurul căruia vin universitățile, vine mediul de afaceri, vin resursele de turism, dar tu trebuie să lucrezi cu toți împreună. Nu ești șeful lor, ești doar cel care adună în jurul tău toate lucrurile bune”

Next Story

Se toarnă asfalt pe Podul Fartec. Oana: „In Braşov va rămâne o bijuterie de pasaj, o adevărată opera de arta din toate punctele de vedere, o soluție tehnica inedita, niște pile si rigle superbe”