Vlad: „De fiecare dată când revin în Brașov sunt neplăcut surprins de viteza cu care se circulă in anumite zone din oraș. Două exemple”:

Last Updated on iulie 30, 2021 Pare că Brașovul se reprofilează din oraș turistic în oraș al vitezomanilor. Iubitorii de cai putere sunt invitați, neoficial, să-și facă de cap pe străzile orașului. Autoritățile lucrează doar schimbul 1, până la 3 jumătate.

Vlad T.: „Nu știu dacă a mai scris cineva despre problema asta aici, dar de fiecare dată când revin în Brașov sunt neplăcut surprins de viteza cu care se circulă in anumite zone din oraș. Două exemple:

Vlad: „De fiecare dată când revin în Brașov sunt neplăcut surprins de viteza cu care se circulă in anumite zone din oraș. Două exemple”: 1

Strada Mureșenilor – între Casa Mureșenilor și Maternitate, am văzut de multe ori mașini care accelerau la viteze mult peste ce e permis (unele dintre ele întorcând la Maternitate si reluând cursa în sensul opus).

Strada Băilor – cred ca nu se întâmplă vreodată sa nu mă plimb pe acolo și să nu treacă pe lângă mine cel puțin o mașină care se grăbește tare undeva. Asta pe o strada îngustă, pe trotuarele careia e plin de copii, animale de companie, bicicliști.

Nu se poate face ceva? Poliție, camere radar? Iar dacă astea două opțiuni sunt prea complicate, niște limitatoare de viteză? Mai ales pe Băilor, e o problemă de timp pâna la o nenorocire.
Mulțumesc”.

Georg Z.: … eheee, Bd. Victorie zilnic de la ora 22.00 incolo … raliuri in toata regula, motoare supraturate, caucicuri fumegind, etc. !
Liana M.: Pe Iuliu Maniu seara e jale ! E raliu prin fata sectiei de politie nr 1 ! Nu vad nu aud ! Se doarme bine acolo !

Liliana S.: „Domnule primar! As dori sa fac o remarca privind traficul in centrul vechi. Se stie ca este greoi, in special la ore de varf sau datorita aprovizionarii magazinelor din zona.

Dificultatea apare cand unii se opresc “1 minut” incat traficul se blocheaza pe o banda, iar cei de pe banda doi, la urcare spre Biserica Neagra, asteapta…cu calm daca se poate…in timp ce intreaga strada e un sir de masini bara la bara iar domnii de la Politia locala asista pasivi la coltul Pietei Sfatului….poate ar fi binevenita o interventie activa pentru fluidizare?

Un nod in trafic e semaforul nou amplasat, pe care multi il”sar” ca…nu il vad, iar al doilea e intrarea la parcarea privata de langa Silvicultura. Credeti ca puteti interveni ca fortele de ordine sa fie mai eficiente in zona? Va multumesc anticipat”

Previous Story

Se toarnă asfalt pe Podul Fartec. Oana: „In Braşov va rămâne o bijuterie de pasaj, o adevărată opera de arta din toate punctele de vedere, o soluție tehnica inedita, niște pile si rigle superbe”

Next Story

313 de bolnavi. Noi informații de la DSP Brașov privind epidemia de Norovirus din Râșnov