Allen Coliban și-a făcut un fel de FC Brașov care va juca în liga a doua. Suporterii rămân cu SR Brașov în liga a treia

Last Updated on iulie 20, 2021 Allen Coliban a reușit să-și facă un FC Brașov, fără suporterii cei mai înfocați grupați în SR Brașov. Este un fel de Corona Brașov, în galben negru, tot fără suporteri. Avem scenariul de la Craiova unde o echipă a suporterilor și una a afaceriștilor/ politicienilor joacă în prima ligă.

Allen Coliban a vrut să-i atragă pe cei de la SR Brașov la noua echipă dar ceva nu a mers bine în negocieri astfel că primarul a rămas doar cu cei de la Corona. Rămâne de văzut cât timp va putea primăria să susțină echipa în liga a doua, în condițiile în care sponsorii nu prea se bagă la echipele unde este scandal cu galeria. SR Brașov a anunțat că va continua în liga a treia, având obiectiv calificarea în liga a doua.

Allen Coliban și-a făcut un fel de FC Brașov care va juca în liga a doua. Suporterii rămân cu SR Brașov în liga a treia 1

Conducerea noului club din liga a doua de fotbal, ACS FC Brașov Steagu Renaște a fost prezentată, astăzi, la Primăria Brașov. Din staff fac parte președintele Ioan Mărginean și antrenorul principal Ilie Stan. Noul sezon din Liga 2 va începe pe 31 iulie. ACS Fotbal Club Brașov Steagul Renaște va debuta pe Stadionul Tineretului, în compania echipei Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Astăzi, în ședința de Consiliul Local, Primăria Brașov va ceda oficial numele, culorile și palmaresul, iar echipa se va numi, oficial, FC Brașov, anunță Realitatea Brașov.

Allen Coliban:Este un început de drum în care avem nevoie de fiecare forță a comunității brașovene, avem nevoie de suporteri, întrucât vorbim despre o coonstrucție care aparține brașovenilor, nu Primăriei.

Invităm pe această cale și asociațiile de suporteri în acest proiect. Mi-ar plăcea ca unul dintre vicepreședinți să vină din zona celor care au reușit să susțină proiectul SR Brașov în ultimii ani.

Invităm și mediul de afaceri în acest proiect. Vrem să prezentăm și noul președinte Ioan Marginean, o persoană competentă, cu trei promovări, cu o perioadă foarte bună la Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a scos-o din insolvență. Avem și un antrenor nou, în persoana lui Ilie Stan, care sunt convins că va avea performanțe la Brașov și care va forma o echipă competitivă aici”.

SR Brașov: „Așteptarea se apropie de final.
Vinerea aceasta, pe 23 iulie, de la ora 19:00, „stegarii” se reunesc la stadionul Silviu Ploșteanu pentru a începe pregătirile sub comanda noului staff tehnic. Mai multe detalii în curând.
Allen Coliban și-a făcut un fel de FC Brașov care va juca în liga a doua. Suporterii rămân cu SR Brașov în liga a treia 2

Ne vedem vineri. #SteagulRenaște prin noi!”

Previous Story

(Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale

Next Story

Allen Coliban explică de ce a creat un FC Brașov fără suporterii de la SR Brașov