(Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale

Last Updated on iulie 20, 2021 Brașovul a avut parte de o noapte furtunoasă. Mai multe locuri din oraș au fost inundate. Pompierii încearcă să scoată trei persoane din apele care s-au adunat sub pasajul din Craiter. Pompierii acționează cu o barcă pneumatică. Cele trei persoane rămăseseră blocate în apă într-un tractor cu remorcă, anunță Biz Brașov.

Simona A.: „Ca după o ploaie generoasa, mizeria este la fel de generoasa. Mireasma este pe măsura. Acum câteva luni și-au bătut puțin joc chinuindu-se sa renoveze, folosind lavabil peste piatra ,dar nu și reabilitând canalizarea din pasaj.

(Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale 1 (Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale 2 (Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale 3

(Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale 4 (Foto/Video) Brașovul sub ape, după o noapte cu ploi torențiale 5

Oricum, din nou, mulțumiri celor care primesc un salariu.🧟🧟”

Brașovul este sub cod Galben de vreme rea, până miercuri.
„Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nord, nord-est, centru și în sud-est, precum și în zonele de munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 50…70 l/mp”, a precizat ANM.

Vezi aici Video cu persoanele prinde de ape:

Previous Story

Brașovul intră sub Cod Portocaliu de vreme rea. La Cluj a fost dezastru, aseară, tot pe Cod Portocaliu

Next Story

Allen Coliban și-a făcut un fel de FC Brașov care va juca în liga a doua. Suporterii rămân cu SR Brașov în liga a treia