Deputatul Andronache Gabriel: O nouă veste bună pentru Brașov! Terenul pentru Spitalul Regional aprobat și în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților

Last Updated on iunie 24, 2021 Lucrurile par să meargă foarte bine în plan legislativ în ceea ce privește viitorul Spital Regional din Brașov. Astăzi, Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților a adoptat un raport favorbail pentru transferul unor terenuri din administrarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu – Siseşti” – Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov – în cea a Consiliului Local al Municipiului Braşov. Urmează votul în plen, săptămâna viitoare, iar apoi Pirmăria și ministerul Sănătății se pot apuca de construcție.

Deputatul Andronache Gabriel, PNL Brașov:Pas cu pas, legea care va permite o suprafată mai mare pentru noul Spital devine realitate!!!
O nouă veste bună pentru Brașov!

Deputatul Andronache Gabriel: O nouă veste bună pentru Brașov! Terenul pentru Spitalul Regional aprobat și în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților 1

În această dimineață Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților a adoptat raport favorabil pentru inițiativa legislativă referitoare la alocarea unei suprafețe de teren pentru construcția Noului Spital de Boli Infecțioase!

Le mulțumesc pentru implicare parlamentarilor PNL, USR, PSD și UDMR din Comisia de Agricultură!
Mai avem un singur pas de realizat:

Votul din plenul Camerei Deputaților, săptămâna viitoare!!!”

Iniţiativa legislativă completează „art. 1, alin.(l) lit. a) din Legea nr.137/2011 privind transmiterea unor terenuri din domeniul public al statului şi din administrarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice «Gheorghe lonescu-Siseşti» – Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov, judeţul Braşov cu sintagme care să permită construirea unor diverse construcţii de utilitate publică, pentru a demara construcţia spitalului de urgenţă de care judeţul Braşov şi întreaga regiune au urgent nevoie, având în vedere contextul epidemiei SARS-Cov-2”, arată expunerea de motive a proiectului, potrivit bzb.ro.

Proiectul propune extinderea terenului pentru spital cu o suprafaţă de teren de 6,45 hectare care să permită construirea tuturor pavilioanelor şi celor necesare pentru buna funcţionare.

După adoptarea legii,  noul spital şi structurile conexe vor avea la dispoziţie un teren de 26,10 hectare.

Previous Story

Video Brașov. Intervenție SRI în fața Mall-ului AFI

Next Story

Ilie Stan, antrenor la noul FC Brașov. “Eu m-am înțeles cu cei de la Brașov”