Ilie Stan, antrenor la noul FC Brașov. “Eu m-am înțeles cu cei de la Brașov”

Last Updated on iunie 24, 2021 Lucrurile se mișcă la noul FC Brașov și sunt șanse ca echipa să evolueze în liga a doua.

Primăria va transforma Corona Brașov în FC Brașov Steagul Renaște, iar antrenorul principal va fi Ilie Stan (53 de ani), anunță Digi Sport. 

Ilie Stan, antrenor la noul FC Brașov. "Eu m-am înțeles cu cei de la Brașov” 1

Ultima dată antrenor la Gloria Buzău, Ilie Stan a recunoscut că s-a înțeles cu echipa din Brașov. În aceste zile vor fi semnate actele prin care campioana din Liga 3, Corona Brașov, va deveni FC Brașov Steagul Renaște. Primarul Allen Coliban l-a convins pe Ilie Stan să vină la Brașov:

Ilie Stan, noul antrenor de la Brașov. Ce nume va avea echipa de sub Tâmpa înscrisă în Liga 2
“Eu m-am înțeles cu cei de la Brașov, acum mai așteptăm să se rezolve actele și să fie totul în regulă cu identitatea echipei, să obținem CIS-ul (n.r Certificatul de identitate sportivă). Ulterior va trebui aprobat bugetul în Consiliul Local, iar apoi vom începe treaba. Suntem puțin în întârziere, așteptăm să se rezolve actele. Eu m-am gândit ce jucători putem aduce, dar trebuie să se rezolve situația clubului. Echipa se va numi FC Brașov Steagul Renaște.

Ați văzut ce proiect există la Constanța, este nevoie și aici de unitate din partea tuturor. Va fi un proiect demn de un oraș precum Brașovul. Eu voi semna pe trei ani. Mi-aș dori să promovăm din acest sezon, vă dați seama, însă va fi un sezon foarte dificil și suntem puțin în întârziere.

Din ce am înțeles, Liga 2 se va disputa tot în formatul cu play-off/play-out, dar acum se va disputa și play-out-ul în format tur-retur. Va fi un sezon foarte interesant, mai ales că acum se vor întoarce și suporterii pe stadioane“, a spus Ilie Stan, pentru Digi Sport.

Prezent la DigiSport, Mugurel Buga a declarat: ”Ar fi extraordinar să se întâmple. Brașovul are potențial la nivel de jucători. Ne dorim să avem suporteri alături de noi. Este un proiect nou, am înțeles că și autoritățile locale vor fi alături de noi. Sperăm să reușim să aducem fotbalul Brașovean pe prima scenă, din nou”

Previous Story

Deputatul Andronache Gabriel: O nouă veste bună pentru Brașov! Terenul pentru Spitalul Regional aprobat și în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban anunță că taie castanii de pe strada Dobrogeanu Gherea