Video Brașov. Intervenție SRI în fața Mall-ului AFI

Last Updated on iunie 24, 2021 Miercuri seara, Poliția, Jandarmii, ISU-SMURD și SRI au intervenit lângă Mall-ul AFI după ce un obiect a fost abandonat în sensul giratoriu.

Prima măsură a fost cea a restricționării și dirijării traficului rutier, după care s-a trecut la intervenția pirotehnică la fața locului, moment în care traficul a fost complet blocat pentru câteva minute.

Video Brașov. Intervenție SRI în fața Mall-ului AFI 1

SRI a adus și robotul radiocomandat din dotare, pentru ridicarea și transportul pachetului suspect în condiții de siguranță, dar nu pare să fi fost folosit, într-un final, obiectul, o geantă de umăr, fiind îndepărtat, potrivit mytex.ro.

Video Brașov. Intervenție SRI în fața Mall-ului AFI 2

Și până la urmă, totul se termină cu bine! Mulțumim SRI, Poliția Brașov și Jandarmeria. Vreau să vă spun că în seara aceasta am asistat la o impresionantă desfășurare de forțe ale oamenilor legii din Brașov! Tot respectul!”, a scris pe Facebook jurnalistul brașovean Vali Blajovan.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașovul pute iar. „A revenit mirosul de hidrogen sulfurat! Felicitări autorităților care accepta gazarea populației!”

Next Story

Deputatul Andronache Gabriel: O nouă veste bună pentru Brașov! Terenul pentru Spitalul Regional aprobat și în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților