Brașov. Șoferiță de 22 de ani, beată și drogată, prinsă de Poliție pe Calea București

Last Updated on iunie 4, 2021 Poliția Brașov anunță că a prins pe Calea București o șoferiță de 23 e ani, beată și drogată.

Agenții au oprit-o pe Calea București din municipiul Brașov, deoarece circula cu viteză peste limita legală de 50m km/oră.

Brașov. Șoferiță de 22 de ani, beată și drogată, prinsă de Poliție pe Calea București 1

„La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur. De asemenea, la testarea tinerei cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în organism”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, potrivit bizbrasov.ro

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Previous Story

Andronache Gabriel (PNL Brașov), inițiator: „Se instituie caracterul imprescriptibil al răspunderii penale a agresorilor în cazul unor infracțiuni grave cum ar fi: sclavia, traficul de persoane, traficul de minori, proxenetismul sau agresiunea sexuală”

Next Story

Video Brașov. Ursoaică cu pui în Răcădău. Petronela Rotar: „Allen Coliban, ce se poate face? Flavia Boghiu?”