Brașov. Jandarmii „s-au luptat” cu un roi de albine care a ajuns în centrul orașului

Last Updated on iunie 7, 2021 Jandarmii din Brasov au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unui roi de albine. Intervenția a fost efectuată de un apicultor specialist.

„Avem proceduri standard pentru fiecare intervenţie, inclusiv atunci când se sesizează prezenţa unui roi de albine. În această situaţie, jandarmii care se deplasează pentru intervenţie trebuie, în primul rând, să izoleze zona respectivă, pentru ca trecatorii să nu fie puşi în pericol şi să fie feriţi de orice surpriză neplacută. Am mai avut intervenţii de acest gen, însă până acum nu în mijlocul Brasovului.

Brașov. Jandarmii „s-au luptat” cu un roi de albine care a ajuns în centrul orașului 1

Este normal ca, atunci când oamenii se simt în pericol şi sună la 112, efectivele aflate în teren, atât Jandarmeria, cât şi Poliţia, să intervină şi să sesizeze autorităţile competente”, a explicat comandantul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braşov, colonel Cristian Ely Palistan, citat de adevarul.ro, preluat de Biz Brașov.

Previous Story

Brașov. Pietonal între magazinul Star și Modarom. Încep licitațiile. Noua Piaţă va cuprinde şi o fântână arteziană

Next Story

Brașov. FELICITĂRI. Elevi de la Șaguna, două medalii de aur, una de argint și două de bronz la American Computer Science League