Brașov. FELICITĂRI. Elevi de la Șaguna, două medalii de aur, una de argint și două de bronz la American Computer Science League

Last Updated on iunie 7, 2021 5 elevi de la Șaguna au primit medalii la American Computer Science League. Alți patru elevi au luat medalii la faza națională a Olimpiadei de Chimie.

Colegiul National Andrei Saguna:  „Multe felicitări șaguniștilor pentru cele două medalii de aur, una de argint și două de bronz obținute la concursul internațional de programare ACSL !
– Serenus DRAGOȘ, clasa a XII-a B – medalie de Aur;

Brașov. FELICITĂRI. Elevi de la Șaguna, două medalii de aur, una de argint și două de bronz la American Computer Science League 1

– Dominic Ioan SATNOIANU, clasa a X-a B – medalie de Aur;
– Casian Sebastian CHIRIAC, clasa a X-a A – medalie de Argint;
– Radu Andrei VAIDA, clasa a XII-a B – medalie de Bronz;
– Robert BRÎBNDEA, clasa a X-a B – medalie de Bronz.

Felicitări tuturor celor 23 de elevi ai colegiului, calificați la faza finală a acestui concurs în anul școlar 2020-2021!

ACSL (American Computer Science League) este unul dintre cele mai longevive concursuri de programare, lansat inițial ca un concurs regional în 1978 în New England, SUA, la niciun an după comercializarea primelor calculatoare personale la scară largă.

Concursul a căpătat rapid o mare amploare, mai întâi la nivelul Statelor Unite ale Americii și apoi la nivel internațional.
Colegiul Național Andrei Șaguna se află la a 19-a participare la acest concurs, a cărui finală se ținea de regulă față în față, în Statele Unite ale Americii, finală la care, cu foarte mici excepții, elevii șaguniști au fost prezenți.

Anul de față (ca și cel anterior, de altfel) fiind unul mai aparte, concursul a avut loc online. Pe lângă fotografiile cu toți elevii finaliști și cu cei 5 medaliați de anul acesta, vă propunem o retrospectivă a ultimilor ani ai acestui concurs”.

Alți patru elevi au fost premiați la faza națională a Olimpiadei de Chimie.

Colegiul National Andrei Saguna: „E vremea bilanțului și pentru chimiștii noștri și constatăm că au avut un an rodnic. De la faza națională a Olimpiadei de Chimie, patru dintre șaguniști s-au întors cu medalii! Se cuvine să-i felicităm pe copii și pe profesorîi lor îndrumători!”

Brașov. FELICITĂRI. Elevi de la Șaguna, două medalii de aur, una de argint și două de bronz la American Computer Science League 2

Previous Story

Brașov. Jandarmii „s-au luptat” cu un roi de albine care a ajuns în centrul orașului

Next Story

Alertă alimentară. Parizerul pentru copii Martinel Mortadella produs la Brașov a fost retras de pe piață, pentru că ar putea fi contaminat cu metale