Brașov. Ce alegi? Festival de manele, Untold sau festival de rock? Allen Coliban a finalizat procedurile pentru organizarea de evenimente

Last Updated on iunie 1, 2021 Primarul Allen Coliban a anunțat că finalizat procedurile transparente pentru cei care doresc să organizeze evenimente în Brașov. Criteriile sunt adresate tuturor astfel că se poate organiza festival de manele, gen Untold sau festival rock.

Brașovul devine din ce în ce mai interesant pentru organizatorii de evenimente, inclusiv pentru cei care organizează festivaluri mari. Am primit foarte multe solicitări în ultimul timp. Prin urmare, punem la dispoziția tuturor celor interesați o procedură transparentă de înscriere a evenimentelor și a solicitărilor de colaborare cu Primăria.

Brașov. Ce alegi? Festival de manele, Untold sau festival de rock? Allen Coliban a finalizat procedurile pentru organizarea de evenimente 1

Criteriile de evaluare vor ține cont de impactul economic, de impactul social, de impactul asupra mobilității și al locurilor de cazare asupra Brașovului, pentru că dorim să avem evenimente sustenabile și care să nu creeze probleme pentru oraș.

Așteptăm solicitările din partea tuturor celor interesați și sperăm ca Brașovul să devină din ce în ce mai atractiv din punct de vedere al evenimentelor și al festivalurilor pe care le organizează“, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit brasovtv.com.

Previous Story

Fanii FC Brașov (SR) pregătesc protest masiv împotriva lui Allen Coliban. Nu vor FC Brașov -Corona Brașov

Next Story

Brașov. Femeie carbonizată găsită într-o mașină incendiată