Brașov. Femeie carbonizată găsită într-o mașină incendiată

Last Updated on iunie 1, 2021 O femeie carbonizată a fost găsită marți de pompieri într-o mașină care a luat foc, relatează Biz Brasov.

Alarma a fost dată în cursul dimineții, pompierii brașoveni fiind chemați pentru a stinge un incendiu la o mașină în localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

Brașov. Femeie carbonizată găsită într-o mașină incendiată 1
(foto arhiva)

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui autovehicul, parcat pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov.

În urma lichidării incendiului de către echipajele de pompieri deplasate la fața locului, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Nadia Olaru.

A fost deschisă o anchetă pentru a fi stabilită cauza incendiului. Potrivit unor surse citate de g4media.ro, în interiorul mașinii ar fi fost găsite mai multe butelii cu gaz.

Previous Story

Brașov. Ce alegi? Festival de manele, Untold sau festival de rock? Allen Coliban a finalizat procedurile pentru organizarea de evenimente

Next Story

Doar 19,99 € biletul de avion. Moment istoric la Aeroportul Sibiu – Ryanair a realizat primul zbor către Veneția Treviso