Fanii FC Brașov (SR) pregătesc protest masiv împotriva lui Allen Coliban. Nu vor FC Brașov -Corona Brașov

Last Updated on iunie 1, 2021 Lipsa de transparență îi poate aduce lui Allen Coliban un protest masiv din partea suporterilor FC Brașov, anunță Gazeta Sporturilor. S-au făcut atâtea inginerii ca cei de la Corona Brașov să joace în liga a doua sub numele de FC Brașov încât cei de la SR Brașov, adevărații FC Brașov, nu mai înțeleg nimic.

Cei mai nemulțumiți sunt suporterii ce au aderat la proiectul SR Brașov, formație care a jucat și ea barajul de promovare, însă a cedat în semifinale. Sursele Gazetei susțin că fanii pregătesc un protest prin care să-i atragă atenția primarului Allen Coliban că nu-s de acord cu noul proiect, anunță Gazeta Sporturilor. 

Fanii FC Brașov (SR) pregătesc protest masiv împotriva lui Allen Coliban. Nu vor FC Brașov -Corona Brașov 1

Suntem dezamăgiți de atitudinea primarului. Noi, fanii, ne simțim trădați. Nu putem susține așa proiect. Nu vrem să fim lângă un proiect care e legat de Corona. Nici măcar meritul sportiv nu-l vrem. Așteptăm o invitație oficială să vedem ce se vrea de la noul proiect. Sperăm să nu ajungem în situația de la Timișoara”, a zis unul dintre fanii implicați la SR pentru GSP.RO.

„Să nu cumva să fie o echipă pe structura Coronei, care să mai și joace pe la Sfântu Gheorghe, stadionul actual din Brașov nefiind omologat pentru Liga a 2-a. Ăsta e cel mai negru scenariu”, a mai zis fanul pentru GSP.

Ce legătura ar avea Coliban cu Scotch Club?
Asociația Clubul Sportiv Scotch Club a fost înființată în 2019, îi are printre membri pe primarul Allen Coliban și partenera sa, Clem Camelia-Maria, scrie monitorulexpress.ro. ACS Scoth Club a avut ca domenii de activitate curlingul, baschetul și schiul, dar asociația nu a avut activate din cauza pandemiei de coronavirus.

Previous Story

(Foto) Gabriela P.: „Pentru dl Coliban! Parcurile din Craiova. De luat aminte!!!”

Next Story

Brașov. Ce alegi? Festival de manele, Untold sau festival de rock? Allen Coliban a finalizat procedurile pentru organizarea de evenimente