Video Brașov. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din Piața Sfatului. Distanțarea a fost respectata cu sfințenie

Last Updated on mai 3, 2021 Imaginile de la slujba de Inviere organizata in Piata Sfatului din Brasov au devenit virale pe internet. Din fotografiile și filmul realizate cu drona se poate observa ca distantarea este respectata cu sfintenie.

Credincioșii au stat la distanță unii de ceilalți începând din fața Catedralei ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”, folosindu-se de caroiajul pieței, dar și dincolo de Casa Sfatului, în apropierea căruia a fost montat un ecran. Dacă o astfel de organizare, făcută de biserică, cu scaune poziționate, a existat acum patru săptămâni, de Paștele Catolic, la Miercurea Ciuc, la ceremonia de sfinţire a bucatelor, la Brașov, oamenii s=au organizat singuri, așezându-se în colțurile pătratelor cu contur alb pe fondul gri al gresiei din Piața Sfatului, potrivit mytex.ro.

Video Brașov. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din Piața Sfatului. Distanțarea a fost respectata cu sfințenie 1

Pe Tâmpa au fost proiectate jocuri laser cu tema Învierii, ceea ce a făcut ca imaginile să fie şi mai spectaculoase. Cum Piaţa Sfatului este un loc plin de terase, unii dintre credincioşi s-au putut aşeza la mese şi au ascultat slujba de acolo.

Electra Ghiza:Un mare BRAVO brașovenilor, preoților, administrației locale și echipajelor de ordine publica! Lor li se datorează organizarea impecabilă a Slujbei Învierii în Piața Sfatului!
Hristos a înviat!
… și, odată cu El, speranța noastră!
sursa video: Știrile PRO TV

Vezi aici Video.

Previous Story

Flavia Boghiu: „Vă doresc ca în aceste zile de sărbătoare să vă bucurați în tihnă de cei dragi, aproape sau de la distanță, de frumoasele zile de primăvară și de speranță. Sărbători liniștite!”

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea: „Nu vom avea zboruri internaționale la început. Primul pas este Brașov-București”. Cât va costa un bilet