Flavia Boghiu: „Vă doresc ca în aceste zile de sărbătoare să vă bucurați în tihnă de cei dragi, aproape sau de la distanță, de frumoasele zile de primăvară și de speranță. Sărbători liniștite!”

Last Updated on mai 2, 2021 Viceprimarul Flavia Boghiu le-a transmis un mesaj brașovenilor de Paște.

Flavia Boghiu:Am crescut într-o familie creștină, unde mergeam sâmbăta cu tatăl meu la o biserică, duminica și la Slujba de Înviere la alta, cu mama mea. Chiar dacă obiceiurile difereau, simbolurile Paștilor erau despre aceleași lucruri: sacrificiu și speranță.

Flavia Boghiu: „Vă doresc ca în aceste zile de sărbătoare să vă bucurați în tihnă de cei dragi, aproape sau de la distanță, de frumoasele zile de primăvară și de speranță. Sărbători liniștite!” 1

Pandemia și perioada prin care trece omenirea acum, poartă încărcătura acestor două concepte. Sacrificiile pe care trebuie să le facem pentru a o depăși (am sacrificat întâlnirile cu cei dragi pentru a-i proteja, obiceiurile pe care le aveam, comuniunea și socializarea), precum și speranța care se întrevede, speranța că vom reveni curând la normalitate.

Vă doresc ca în aceste zile de sărbătoare să vă bucurați în tihnă de cei dragi, aproape sau de la distanță, de frumoasele zile de primăvară și de speranță.
Sărbători liniștite!

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Vă doresc și vouă bucurie în casă, primenire în suflet”

Next Story

Video Brașov. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din Piața Sfatului. Distanțarea a fost respectata cu sfințenie