Aeroportul Brașov. Adrian Veștea: „Nu vom avea zboruri internaționale la început. Primul pas este Brașov-București”. Cât va costa un bilet

Last Updated on mai 4, 2021 Adrian Veștea spulberă speranțele brașovenilor din străinătate care doreau să vină acasă cu Wizz Air sau Lufthansa. Mai întâi vor zbura avioane doar spre București.

Adrian Veștea, citat de Biz Brașov: „Nu putem să avem totul din start, adică să implementăm încă din prima etapă o serie de zboruri internaționale. Trebuie să facem pași mici și realizabili, iar primul pas este introducerea unor zboruri interne pe ruta Brașov-București”.
Aeroportul Brașov. Adrian Veștea: „Nu vom avea zboruri internaționale la început. Primul pas este Brașov-București”. Cât va costa un bilet 1

Coordonatorul proiectului aeroportului, Alexandru Anghel: „Cei care merg acum cu mașina la București se gândesc că dacă iau avionul, ajung acolo și că poate nu mai au mașină la dispoziție să se deplaseze spre locurile unde au treabă. Dar, ca la orice produs, sunt persoane mai curajoase, care îl cumpără, și apoi îi determină și pe alții să cumpere și astfel devine un produs de masă. Va necesita o perioadă de acomodare.

Cu mașina faci 3 ore dus, alte 3 întors. Ești tot timpul pe fugă și nu ai predictibilitatea timpului. Poți întâmpina un blocaj în trafic care te va ține pe loc. Avionul însă îți va da siguranța, știi că la o anumită oră ajungi, astfel că cu timpul va deveni prima opțiune de transport în special pentru oamenii de afaceri”.

Acesta a adăugat faptul că prețul unei călătorii Brașov – București ar urma să fie în jurul sumei de 50 de euro, însă dacă va exista un grad de încărcare constant și bun și costurile vor scădea.

Previous Story

Video Brașov. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din Piața Sfatului. Distanțarea a fost respectata cu sfințenie

Next Story

Un om de afaceri din Brașov s-a sinucis! Era anchetat în două dosare de DNA