Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului

Last Updated on mai 29, 2021 Ludovic Orban a fost în vizită de lucru la Aeroportul Brașov. El a apreciat autogara și consideră că aeroportul va avea un impact pozitiv pentru regiune.

Ludovic Orban: „Am fost astăzi la șantierul Aeroportului Internațional Brașov, de la Ghimbav, care este aproape gata.
Este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului, care va avea o influență determinantă în dezvoltarea județului, pentru că orice aeroport aduce cu sine toate oportunitățile de dezvoltare ale zonei.

Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului 1 Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului 2 Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului 3 Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului 4

L-am felicitat pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, pentru determinarea și încăpățânarea cu care s-a bătut ca să realizeze acest proiect și i-am transmis că are sprijinul meu total pentru ca Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav să fie dat în funcțiune cât mai repede.

Previous Story

(Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat”

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban l-a dat afară pe responsabilul asfaltărilor din Primărie, după asfaltarea problemă de pe Mureșenilor