(Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat”

Last Updated on mai 29, 2021 Ministrul Mediului Tánczos Barna a fost vienri la Brașov unde a apreciat curățenia ș faătul că brașovenii merg la serviciu cu cu bicicleta, trotineta și chiar autobuzul electric.

Tánczos Barna:#VinereaVerde💚: Astăzi sunt în vizită de lucru la Brașov, și m-am deplasat pe jos către întâlnirea de la sediul Universității Transilvania.
🌳Este o plăcere să mergi pe jos 🚶în Brașov, este un oraș verde și foarte curat, am văzut mulți oameni în această dimineață care se deplasează către serviciu în acest mod, sau cu bicicleta, trotineta și chiar autobuzul electric.

(Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat” 1 (Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat” 2

Stimularea utilizării transportului urban alternativ este una dintre cele mai eficiente măsuri pentru îmbunătățirea calității aerului și mă bucur să văd că din ce în ce mai multe municipalități din țară au pornit pe acest drum.

(Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat” 3 (Foto) Ministrul Mediului: „Este o plăcere să mergi pe jos în Brașov, este un oraș verde și foarte curat” 4

👏În municipiul Brașov circulă 52 de autobuze 100% electrice, achiziționate de Primărie prin intermediul unei finanțări nerambursabile de peste 100 de milioane de lei, de la Administrația Fondului pentru Mediu”.

Previous Story

Brașov. Șoferii se învârt în trafic 15 minute pentru a „prinde” un loc de parcare în Centrul Orașului

Next Story

Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului