Brașov. Primarul Allen Coliban l-a dat afară pe responsabilul asfaltărilor din Primărie, după asfaltarea problemă de pe Mureșenilor

Last Updated on mai 29, 2021 Primarul Allen Coliban a decis să-l dea afară pe Gheorghe Drăgoi, consilier la Direcția Tehnică, un „veteran” al reparațiilor de străzi, după asfaltarea problemă de pe Mureșenilor.

Răspunsurile pe care le-am primit de la domnul Drăgoi cu privire la nemulțumirile legate de lucrările făcute pe Mureșenilor le-am considerat nesatisfăcătoare. Potrivit standardelor, la 8 ani, orice stradă necesită o reîmprospătare a covorului asfaltic, și la 16 ani o refacere totală.

Brașov. Primarul Allen Coliban l-a dat afară pe responsabilul asfaltărilor din Primărie, după asfaltarea problemă de pe Mureșenilor 1

Din datele pe care le avem, în zona giratoriului de la Livada Poștei s-a asfaltat pe o bandă în 2018, și precedenta reabilitare totală a fost în 2007. Vorbim de 14 ani în care nu s-a intervenit.

Dat fiind că eram la 2 ani de la termen, s-a pus problema de ce nu am făcut o reparație capitală. Sunt lucruri practic ce țin de felul de recepție a lucrărilor, dar și de urmărirea contractelor pe care le avem cu prestatorii.

Dacă ne uităm la borduri și la intrările în curți, vorbim totuși de o înălțare a carosabilului, pe Mureșenilor și nu este în ordine ca apa să fie direcționată spre trotuare.

De altfel, în momentul în care se decapează, ar trebui să se facă și asfaltare. La giratoriul de la Livadă, s-a frezat, s-a lăsat tot weekendul așa, ceea ce a creat numeroase neplăceri și nemulțumiri. Toate acestea arată că putem îmbunătăți mult în ceea ce privește urmărirea contractelor cu prestatorii și cum își fac treaba”, a explicat primarul Allen Coliban, citat de Biz Brasov.

Previous Story

Ludovic Orban: Aeroportul Brașov este un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului

Next Story

Brasov. 3 copii în stare gravă, intoxicati cu tomoxan